• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Измервателни прибори - Разни

6875-1010 АВТОМОБИЛЕН ПРОБНИК 6-12VDC

#36928

Разни

6875-1010

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,50 лв.

6875-1035B АВТОМОБИЛЕН ПРОБНИК 6-24VDC

#36923

Разни

6875-1035B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,52 лв.

MS6811 RJ45 MULTI-NETWORK Cable Tester /ТЕСТЕР ЗА КАБЕЛИ

#36924

Разни

MS6811 RJ45

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
43,78 лв.

MS6812 Cable line tracker /ТЕСТЕР ЗА КАБЕЛИ

#36998

Разни

MS6812

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
59,36 лв.

MS6860D ТЕСТЕР ЗА КОНТАКТИ

#37013

Разни

MS6860D

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
22,03 лв.

MS8900 детектор на напрежение от 100-240V AC

#36803

Разни

MS8900

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,86 лв.

TVP2589U+ Professional Programmer / програматор

#36905

Разни

TVP2589U+

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
98,00 лв.