• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Измервателни прибори - Консумативи

MAS3408B температурна сонда за уред 130mm

#36925

Консумативи

MAS3408B

Налично: yes/no
8,00 лв.

MS3002 Сонди за уред 70mm ъглови

#38029

Консумативи

MS3002

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

MS3003 Сонди за уред 112mm ъглови

#37107

Консумативи

MS3003

С поръчка
7,00 лв.

MS3008 Сонди за уред 148mm ъглови ф=9mm

#36939

Консумативи

MS3008

С поръчка
9,00 лв.

MS3008A Сонди за уред 80mm ъглови ф=9mm

#36881

Консумативи

MS3008A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

MS3030 Сонди за уред 143mm ъглови ф=10.2mm

#40285

Консумативи

MS3030

С поръчка
9,00 лв.

MS3033 Сонди за уред 117mm ъглови ф=9mm

#36874

Консумативи

MS3033

С поръчка
8,00 лв.

MS3101 Сонди за уред прави с щипка

#37092

Консумативи

MS3101

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,99 лв.

MS3102 Сонди за уред прави с щипка

#37104

Консумативи

MS3102

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

PP-150 OSCILLOSCOPE PROBE Сонди за осцилоскоп

#36896

Консумативи

PP-150 OSCILLOSCOPE PROBE

С поръчка
40,00 лв.