• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Инструменти - Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-10 Антистатична пинсета (110mm)

#38579

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-10

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ESD-11 Антистатична пинсета (140mm)

#38578

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-11

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ESD-12 Антистатична пинсета (135mm)

#38577

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-12

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ESD-13 Антистатична пинсета (115mm)

#38576

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-13

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ESD-14 Антистатична пинсета (110mm)

#38575

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-14

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ESD-15 Антистатична пинсета (120mm)

#38574

Пинсети

ПИНСЕТИ ESD-15

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ZD-156A Пинсета антистатична 125мм

#36836

Пинсети

ПИНСЕТИ ZD-156A

С поръчка
4,00 лв.

ПИНСЕТИ ZD-156C Пинсета антистатична 135мм

#36866

Пинсети

ПИНСЕТИ ZD-156C

С поръчка
4,00 лв.

ПИНСЕТИ ZD-156D Пинсета антистатична 120мм

#36867

Пинсети

ПИНСЕТИ ZD-156D

С поръчка
4,00 лв.

ПИНСЕТИ ZD-156E Пинсета антистатична 115мм

#36843

Пинсети

ПИНСЕТИ ZD-156E

С поръчка
4,00 лв.

ПИНСЕТИ ZD-156F Пинсета антистатична 120мм

#37044

Пинсети

ПИНСЕТИ ZD-156F

С поръчка
5,00 лв.

ПИНСЕТИ ZR-156B Пинсета антистатична 110мм

#37046

Пинсети

ПИНСЕТИ ZR-156B

С поръчка
4,00 лв.