• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Резервни части - Интегрални схеми

MAX1518ETJ QFN32 TFT-LCD DC-DC Converters with Operational Amplifiers

#26078

Интегрални схеми

MAX1518ETJ QFN32

Налично: yes/no
19,00 лв.