• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Консумативи - Сигнални кабели

CABLE 2RCA/2RCA 1.5M Кабел 2 чинча(RCA) мъжки към 2 чинча(RCA) мъжки 1.5 метра

#38469

Сигнални кабели

CABLE 2RCA/2RCA 1.5M

Налично: yes/no
2,50 лв.

CABLE 2RCA/2RCA 3M Кабел 2 чинча(RCA) мъжки към 2 чинча(RCA) мъжки 3 метра

#38468

Сигнални кабели

CABLE 2RCA/2RCA 3M

Налично: yes/no
3,00 лв.

CABLE 2RCA/2RCA 5M Кабел 2 чинча(RCA) мъжки към 2 чинча(RCA) мъжки 5 метра

#38467

Сигнални кабели

CABLE 2RCA/2RCA 5M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,50 лв.

CABLE 2RCA/2RCA+REMOTE 5M Кабел 2 чинча(RCA) мъжки към 2 чинча(RCA) мъжки 5 метра

#38103

Сигнални кабели

CABLE 2RCA/2RCA+REMOTE 5M

Налично: yes/no
10,50 лв.

CABLE 2RCA/3.5MM ST Кабел 3.5мм стерео жак мъжки към 2 чинча(RCA) мъжки 1.5 метра

#38201

Сигнални кабели

CABLE 2RCA/3.5MM 1.5M SLIM

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,90 лв.

CABLE 3.5MM/3.5MM Кабел 3.5мм стерео жак мъжки към 3.5мм стерео жак мъжки 1.5 метра

#38008

Сигнални кабели

CABLE 3.5MM/3.5MM 1.5M METAL

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,00 лв.

CABLE 3RCA/3RCA Кабел 3 чинча(RCA) мъжки към 3 чинча(RCA) мъжки 1.5 метра

#38009

Сигнални кабели

CABLE 3RCA/3RCA 1.5M

Налично: yes/no
3,50 лв.

CABLE COAXIAL RG6 WHITE Kоаксиален кабел RG6 бял

#38202

Сигнални кабели

CABLE COAXIAL RG6 WHITE

Налично: yes/no
0,70 лв.

CABLE DVI/DVI 5M Кабел DVI мъжко към DVI мъжко 5 метра

#38072

Сигнални кабели

CABLE DVI/DVI 5M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
16,00 лв.

CABLE HDMI/DVI 1.5M Кабел HDMI мъжко към DVI мъжко 1.5 метра

#38071

Сигнални кабели

CABLE HDMI/DVI 1.5M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,00 лв.

CABLE HDMI/HDMI Кабел HDMI мъжко към HDMI мъжко 1.5 метра

#38031

Сигнални кабели

CABLE HDMI/HDMI 1.5M

Налично: yes/no
6,00 лв.

CABLE HDMI/HDMI Кабел HDMI мъжко към HDMI мъжко 10 метра

#38353

Сигнални кабели

CABLE HDMI/HDMI 10M

Налично: yes/no
20,00 лв.

CABLE HDMI/HDMI Кабел HDMI мъжко към HDMI мъжко 3 метра

#38025

Сигнални кабели

CABLE HDMI/HDMI 3M

Налично: yes/no
12,00 лв.

CABLE HDMI/HDMI Кабел HDMI мъжко към HDMI мъжко 5 метра

#38016

Сигнални кабели

CABLE HDMI/HDMI 5М

Налично: yes/no
17,00 лв.

CABLE SCART/SCART Кабел SCART мъжки към SCART мъжки 1 метър

#38032

Сигнални кабели

CABLE SCART/SCART 1M

Налично: yes/no
4,00 лв.

CABLE USB A/MINI USB 1.5m Кабел USB 2.0 А мъжки - Mini USB 5PIN мъжки

#38245

Сигнални кабели

CABLE USB A/MINI USB 1.5M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

CABLE VGA/VGA Кабел VGA мъжко към VGA мъжко 1.8 метра

#38026

Сигнални кабели

CABLE VGA/VGA 1.8M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

CABLE VGA/VGA Кабел VGA мъжко към VGA мъжко 3 метра

#38017

Сигнални кабели

CABLE VGA/VGA 3M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,00 лв.

CABLE VGA/VGA Кабел VGA мъжко към VGA мъжко 5 метра

#38018

Сигнални кабели

CABLE VGA/VGA 5M

Налично: yes/no
9,00 лв.