• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Батерии - Стандартни батерии

BAT 10A 9V Алкална батерия 9V

#37193

Стандартни батерии

BAT 10A 9V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

BAT 11A 6V GP Алкална батерия 6V

#37213

Стандартни батерии

BAT 11A 6V GP

Налично: yes/no
3,00 лв.

BAT 23A 12V AGFAPHOTO Алкална батерия 12V

#37171

Стандартни батерии

BAT 23A 12V AGFAPHOTO

Налично: yes/no
2,50 лв.

BAT 23A 12V GP Алкална батерия 12V

#37179

Стандартни батерии

BAT 23A 12V GP

Налично: yes/no
2,50 лв.

BAT 27A 12V AGFAPHOTO Алкална батерия 12V

#37180

Стандартни батерии

BAT 27A 12V AGFAPHOTO

Налично: yes/no
2,50 лв.

BAT 27A 12V GP Алкална батерия 12V

#37220

Стандартни батерии

BAT 27A 12V GP

Налично: yes/no
2,50 лв.

BAT 29A 9V Алкална батерия 12V

#37147

Стандартни батерии

BAT 29A 9V

Налично: yes/no
3,50 лв.

BAT 625U LR9 1,5V Литиева батерия 1.5V

#37134

Стандартни батерии

BAT 625U LR9 1,5V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

BAT 6F22 9V GP Усилена батерия 9V

#37183

Стандартни батерии

BAT 6F22 9V GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

BAT 6F22 9V KODAK Усилена батерия 9V

#37130

Стандартни батерии

BAT 6F22 9V KODAK

Налично: yes/no
2,50 лв.

BAT 6LR61 9V Алкална батерия 9V

#37170

Стандартни батерии

BAT 6LR61 9V

Налично: yes/no
5,00 лв.

BAT 6LR61 9V VARTA Алкална батерия 9V

#37136

Стандартни батерии

BAT 6LR61 9V VARTA

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,00 лв.

BAT AA/LR6 FUDJITSU Алкална батерия 1.5V Размер : AA/R6

#37186

Стандартни батерии

BAT AA/LR6 FUDJITSU

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

BAT AA/LR6 KODAK Алкална батерия 1.5V Размер : AA/R6

#37125

Стандартни батерии

BAT AA/LR6 KODAK

Налично: yes/no
1,00 лв.

BAT AA/LR6 SONY Алкална батерия 1.5V Размер : AA/R6

#37219

Стандартни батерии

BAT AA/LR6 SONY

Налично: yes/no
1,00 лв.

BAT AA/R6 DURACELL Алкална батерия 1.5V Размер : AA/R6

#37190

Стандартни батерии

BAT AA/R6 DURACELL

Налично: yes/no
1,50 лв.

BAT AA/R6 KODAK Усилена батерия 1.5V Размер : AA/R6

#37217

Стандартни батерии

BAT AA/R6 KODAK

Налично: yes/no
0,50 лв.

BAT AAA/LR03 DURACELL Алкална батерия 1.5V Размер : AAA/LR03

#37863

Стандартни батерии

BAT AAA/LR03 DURACELL

Налично: yes/no
1,50 лв.

BAT AAA/LR03 FUDJITSU Алкална батерия 1.5V Размер : AAA/LR03

#37129

Стандартни батерии

BAT AAA/LR03 FUDJITSU

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

BAT AAA/LR03 KODAK Алкална батерия 1.5V Размер : AAA/LR03

#37124

Стандартни батерии

BAT AAA/LR03 KODAK

Налично: yes/no
1,00 лв.

BAT AAA/LR03 VERBATIM Алкална батерия 1.5V Размер : AAA/LR03

#37168

Стандартни батерии

BAT AAA/LR03 VERBATIM

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

BAT AAA/R03 GP Батерия 1.5V Размер :AAA/R03 GP24GEB-2S2

#37197

Стандартни батерии

BAT AAA/R03 GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

BAT AAA/R03 KODAK Батерия 1.5V Размер :AAA/R03

#37184

Стандартни батерии

BAT AAA/R03 KODAK

Налично: yes/no
0,50 лв.

BAT CR1120 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 1.5V d=11mm h=2mm

#37133

Стандартни батерии

BAT CR1120 MAXELL

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

BAT CR1216 GRUNDIG ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=12mm h=1,6mm

#37175

Стандартни батерии

BAT CR1216 GRUNDIG

Налично: yes/no
2,00 лв.

BAT CR1220 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=12mm h=2mm

#37208

Стандартни батерии

BAT CR1220 MAXELL

Налично: yes/no
3,00 лв.

BAT CR123A GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V

#37195

Стандартни батерии

BAT CR123A GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

BAT CR1612 ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ

#37145

Стандартни батерии

BAT CR1612

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
8,00 лв.

BAT CR1616 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=1.6mm

#37216

Стандартни батерии

BAT CR1616 GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,20 лв.

BAT CR1616 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=16mm h=1.6mm

#37188

Стандартни батерии

BAT CR1616 MAXELL

Налично: yes/no
2,00 лв.

BAT CR1620 AGFAPHOTO ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=16mm h=2mm

#37189

Стандартни батерии

BAT CR1620 AGFAPHOTO

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

BAT CR1620 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=16mm h=2mm

#39120

Стандартни батерии

BAT CR1620 MAXELL

Налично: yes/no
3,00 лв.

BAT CR1632 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=16mm h=3.2mm

#37199

Стандартни батерии

BAT CR1632 GP

Налично: yes/no
3,50 лв.

BAT CR2 2017 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V

#37135

Стандартни батерии

BAT CR2 2017 GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

BAT CR2016 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=1.6mm

#37185

Стандартни батерии

BAT CR2016 MAXELL

Налично: yes/no
2,00 лв.

BAT CR2025 Батерия CR 2025 пластина (за BMW)

#40313

Стандартни батерии

BAT CR2025

Налично: yes/no
9,00 лв.

BAT CR2025 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=2.5mm

#37187

Стандартни батерии

BAT CR2025 GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

BAT CR2025 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=2.5mm

#37169

Стандартни батерии

BAT CR2025 MAXELL

Налично: yes/no
2,00 лв.

BAT CR2032 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=3.2mm

#37178

Стандартни батерии

BAT CR2032 GP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

BAT CR2032 MAXELL ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=3.2mm

#37210

Стандартни батерии

BAT CR2032 MAXELL

Налично: yes/no
2,00 лв.

BAT CR2430 GP ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=24mm h=3mm

#37143

Стандартни батерии

BAT CR2430 GP

Налично: yes/no
4,00 лв.

BAT CR2430 KODAK ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=24mm h=3mm

#37653

Стандартни батерии

BAT CR2430 KODAK

Налично: yes/no
3,00 лв.

BAT CR2430 MURATA ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=24mm h=3mm

#37652

Стандартни батерии

BAT CR2430 MURATA

Налично: yes/no
4,00 лв.

BAT CR2450 KODAK ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=24mm h=5mm

#37191

Стандартни батерии

BAT CR2450 KODAK

Налично: yes/no
4,00 лв.

BAT CR2477N ЛИТИЕВА БАТЕРИЯ 3V d=20mm h=1.6mm

#37144

Стандартни батерии

BAT CR2477N

Налично: yes/no
9,00 лв.

BAT CR625 GP PX625A

#37156

Стандартни батерии

BAT CR625

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

BAT GP13 Батери за слухов апарат 1.4V

#37215

Стандартни батерии

BAT GP13

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

BAT GP395 G7 SP927SW батерия 1,5V

#37221

Стандартни батерии

BAT GP395 G7

Налично: yes/no
3,00 лв.

BAT LR41 АЛКАЛНА БАТЕРИЯ 1.5V

#37902

Стандартни батерии

BAT LR41

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

BAT LR44 АЛКАЛНА БАТЕРИЯ 1.5V GPA76 d=11.6mm h=5.4mm

#37192

Стандартни батерии

BAT LR44

Налично: yes/no
1,00 лв.