• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Говорители - Средночестотни говорители

MOREL CDM-880 средночестотни говорители 100Watt 450-6000 Hz 88mm

#49

Средночестотни говорители

MOREL CDM-880

Налично: yes/no
499,00 лв.