• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Говорители - Коаксиални говорители

Коаксиална система за БМВ 10см

#37418

Коаксиални говорители

AMPIRE BMW-C1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
119,00 лв.

AMPIRE CP100 Коаксиална система 100мм/10см/ 40 Watt 89dB

#37916

Коаксиални говорители

AMPIRE CP100

Налично: yes/no
89,00 лв.

AMPIRE CP130 Коаксиална система 130мм/13см/ 60 Watt 90dB

#37917

Коаксиални говорители

AMPIRE CP130

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
99,00 лв.

AMPIRE CP165 Коаксиална система 165мм/16.5см/ 70 Watt 91dB

#37918

Коаксиални говорители

AMPIRE CP165

Налично: yes/no
109,00 лв.

AMPIRE CP460 Коаксиална система 4x6 инча , dB 88 , Watt 40

#38583

Коаксиални говорители

AMPIRE CP460

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
99,00 лв.

AMPIRE CP570 Коаксиална система 5x7 inch 160,6мм. x 48.2мм. 70 Watt 91dB

#37919

Коаксиални говорители

AMPIRE CP570

Налично: yes/no
109,00 лв.

AMPIRE CP87 Коаксиална система 87mm , dB 87 , Watt 35

#38584

Коаксиални говорители

AMPIRE CP87

Налично: yes/no
89,00 лв.

Коаксилна система 100мм/10см/ 80 Watt 80-20.000 Hz

#33579

Коаксиални говорители

DIETZ CX-100

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
55,00 лв.

Коаксилна система 120мм/12см/ 80 Watt 97-20.000 Hz

#33581

Коаксиални говорители

DIETZ CX-120

На склад
99,00 лв.

Коаксилна система 130мм/13см/ 80 Watt 80-20.000 Hz

#33580

Коаксиални говорители

DIETZ CX-130

Налично: yes/no
68,00 лв.

Dietz 2-way coax-speakers, 160mm, 6,5 Inch, 135 W

#37804

Коаксиални говорители

DIETZ CX-160

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
70,00 лв.

Коаксилна система /височина 40мм/ 165мм/16.5см/ 85 Watt 90-20.000 Hz

#33582

Коаксиални говорители

DIETZ CX-160F

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
78,00 лв.

Коаксилна система 165мм/16.5см/ 135 Watt 58-21.000 Hz

#33583

Коаксиални говорители

DIETZ CX-160UR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
78,00 лв.

Dietz 2-way coax-speakers, 9*15 cm, 135 W

#37805

Коаксиални говорители

DIETZ CX-572

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
89,00 лв.

Dietz 2-way coax-speakers, 9*15 cm, 80 W

#37806

Коаксиални говорители

DIETZ CX-915

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
78,00 лв.

коаксиални говорители за оригиналните места на БМВ Е60 BMW E60 E61

#33584

Коаксиални говорители

DIETZ CX-BM4

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
119,00 лв.

6x9" елипсовидни трилентови говорители 90 Watt RMS 93dB 50-23000 Hz

#37440

Коаксиални говорители

DRAGSTER DC 903.1

Налично: yes/no
145,00 лв.

6x9" елипсовидни трилентови говорители 90 Watt RMS 93dB 50-23000 Hz

#37441

Коаксиални говорители

DRAGSTER DC 903.2

Налично: yes/no
145,00 лв.

6x9" елипсовидни трилентови говорители 50 Watt RMS 93dB 55-20000 Hz

#37442

Коаксиални говорители

DRAGSTER DCA 943

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
79,00 лв.

Говорители Fokal 16,5см коаксиална система 70 Watt 93dB

#40521

Коаксиални говорители

FOCAL ICU165

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
240,00 лв.

10cm двулентови коаксиални тонколони 30Wrms 70 - 21 000Hz 92dB

#37436

Коаксиални говорители

HERTZ DCX 100.3

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
89,00 лв.

13cm двулентови коаксиални тонколони 40Wrms 65 - 21 000Hz 93dB

#37437

Коаксиални говорители

HERTZ DCX 130.3

Налично: yes/no
94,00 лв.

16,5cm двулентови коаксиални тонколони. 60Wrms 60 - 21 000Hz 93dB

#37438

Коаксиални говорители

HERTZ DCX 165.3 2-WAY COAX

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
99,00 лв.

5x7 2-way coax system

#40214

Коаксиални говорители

HERTZ DCX 570.3

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
119,00 лв.

6"х 9"  3 лентови елипсовидни тонколони 90Wrms 45 - 21 000Hz 92dB

#37439

Коаксиални говорители

HERTZ DCX 690.3

На склад
149,00 лв.

8.7cm двулентови коаксиални тонколони 30Wrms 130 - 21 000Hz

#37435

Коаксиални говорители

HERTZ DCX-87.3

На склад
67,00 лв.

Коаксиална система 10cm(4"), 40/160W, (46-21000)Hz, 4ohm, 89dB, 2WAY

#37426

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 10.2

Налично: yes/no
42,00 лв.

Коаксиална система 13cm(5"), 45/180W, (41-21000)Hz, 4ohm, 90dB, 2WAY

#37425

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 13.2

На склад
48,00 лв.

Коаксиална система 16.5cm(6.5"), 50/200W, (38-21000)Hz, 4ohm, 91dB, 2WAY

#37424

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 16.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
59,90 лв.

Коаксиална система 5"X7", 50/200W, (39-21000)W, 4ohm, 91dB, 2WAY

#37423

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 57.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
59,90 лв.

Коаксиална система 8cm(3"), 35/140W, (52-21000)Hz, 4ohm, 88dB, 2WAY

#37427

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 87.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
44,00 лв.

Коаксиална система 6"X4", 40/160W, (46-21000)Hz, 4ohm, 89dB, 2WAY

#37431

Коаксиални говорители

MAC AUDIO MOBIL STREET 915.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
54,00 лв.

MOREL 10см двулентови коаксиални говорители 80 RMS 80-5000 Hz 89dB

#67

Коаксиални говорители

MOREL HYBRID INTEGRA 402

Налично: yes/no
599,00 лв.

MOREL 16,5см двулентови коаксиални говорители 100 RMS 65-3300 Hz 91dB

#45

Коаксиални говорители

MOREL HYBRID INTEGRA 602

Налично: yes/no
649,00 лв.

MOREL 13см двулентови коаксиални говорители 90 Watt RMS 89dB 50-25000Hz

#16

Коаксиални говорители

MOREL INTEGRA OVATION XO 5

Налично: yes/no
469,00 лв.

MOREL 16,5см двулентови коаксиални говорители 100 Watt RMS 90dB 45-25000Hz

#15

Коаксиални говорители

MOREL INTEGRA OVATION XO 6

Налично: yes/no
489,00 лв.

Morel Maximo coax 6 двулентови коаксиални говорители 16,5см

#58

Коаксиални говорители

MOREL MAXIMO COAX 6

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
139,00 лв.

MOREL MAXIMO ULTRA 402 COAX 100mm coax 45Watt RMS 87.5dB 75-22000 Hz

#37844

Коаксиални говорители

MOREL MAXIMO ULTRA 402 COAX

Налично: yes/no
149,00 лв.

MOREL MAXIMO ULTRA 502 COAX 130mm coax 70Watt RMS 89.5dB 55-22000 Hz

#37845

Коаксиални говорители

MOREL MAXIMO ULTRA 502 COAX

Налично: yes/no
169,00 лв.

MOREL MAXIMO ULTRA 602 COAX 165mm coax 80Watt RMS 91dB 55-22000 Hz

#37849

Коаксиални говорители

MOREL MAXIMO ULTRA 602 COAX

Налично: yes/no
179,00 лв.

MOREL MAXIMO ULTRA 692 6x9" Coaxial 100Watt RMS 45-22000 Hz

#37930

Коаксиални говорители

MOREL MAXIMO ULTRA 692 COAX

Налично: yes/no
199,00 лв.

MOREL 10см двулентови коаксиални говорители 50 Watt RMS 85 dB 70-22000 Hz

#1

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO COAX 4

Налично: yes/no
189,00 лв.

MOREL 13см двулентови коаксиални говорители 100 Watt RMS 89 dB 55-22000 Hz

#34

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO COAX 5

Налично: yes/no
189,00 лв.

MOREL 5x7" елипсовидни двулентови коаксиални говорители 90Watt RMS 90dB 50-22000 Hz

#32

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO COAX 5 X 7

Налично: yes/no
199,00 лв.

MOREL 16см двулентови коаксиални говорители 110 Watt RMS 90 dB 40-22000 Hz

#33

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO COAX 6

Налично: yes/no
219,00 лв.

MOREL 6x9" елипсовидни двулентови говорители 140 Watt RMS 91dB 35-22000 Hz

#31

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO COAX 6X9

Налично: yes/no
219,00 лв.

MOREL 10см коаксиални говорители 60Watt RMS 85dB 80-22000 Hz

#37754

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 402

Налично: yes/no
289,00 лв.

MOREL 13см коаксиални говорители 100Watt RMS 89dB 55-22000 Hz

#39

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 502

На склад
299,00 лв.

MOREL 5x7" елипсовидни говорители 100Watt RMS 90dB 60-22000 Hz

#40

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 572

На склад
329,00 лв.

MOREL 16,5см коаксиални говорители 110Watt RMS 90dB 50-22000 Hz

#38

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 602

На склад
299,00 лв.

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 692 MKII 140Watt RMS 92dB 35-22000 Hz

#41

Коаксиални говорители

MOREL TEMPO ULTRA INTEGRA 692 MKII

Налично: yes/no
349,00 лв.

Автомобилни говорители , двулентови , 87мм , 40W , 4 ohm

#39793

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66120

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
28,00 лв.

Автомобилни говорители , двулентови , 100мм , 60W , 4 ohm

#39791

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66020

Налично: yes/no
45,00 лв.

Автомобилни говорители , двулентови , 4 x 6 , 60W

#39498

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66021

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Автомобилни говорители , двулентови , 130мм , 60W , 4 ohm

#39792

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66023

Налично: yes/no
55,00 лв.

Автомобилни говорители , двулентови , 165мм , 60W 4?

#39497

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66026

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
60,00 лв.

Автомобилни говорители , широколентови , 100мм , 40W , 4 ohm , 90...13000Hz

#40228

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66121

Налично: yes/no
45,00 лв.

Автомобилни говорители , широколентови , 130мм , 50W , 4 ohm , 70...13000Hz

#40229

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66123

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
50,00 лв.

Автомобилни говорители , широколентови , 165мм , 60W , 4 ohm , 90...13000Hz

#40230

Коаксиални говорители

PHONOCAR ALPHA 66126

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
65,00 лв.

Pioneer TS-A2013i 20см трилентови тонколони (500W)

#38439

Коаксиални говорители

PIONEER TS-A2013I

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
190,00 лв.

Pioneer TS-G1010F 10см двуконусни автомобилни тонколони (190W)

#38436

Коаксиални говорители

PIONEER TS-G1010F

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
35,00 лв.

Pioneer TS-G1310F 13см двуконосни тонколони (230W)

#38437

Коаксиални говорители

PIONEER TS-G1310F

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
42,00 лв.

Pioneer TS-G1710F 17см двуконусни говорители (280W)

#38438

Коаксиални говорители

PIONEER TS-G1710F

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
54,00 лв.