• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Говорители - Високочестотни говорители

Високочестотни говорители Hertz 40Wrms 3 000 - 23 000Hz 94dB

#37434

Високочестотни говорители

HERTZ DT-24.3 TWEETER

На склад
65,00 лв.

Високочестотни говорители Magnat 13mm 120W, (36-22000)Hz

#37428

Високочестотни говорители

MAGNAT CAR FIT STYLE T15

Налично: yes/no
25,00 лв.

MOREL Високочестотни говорители 80Watt 91db 1800-22000 Hz

#2

Високочестотни говорители

MOREL MT-12 TWEETERS

Налично: yes/no
199,00 лв.