• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Мултимедия и навигация - Таванни монитори

LED HD TFT Монитори 9" за монтаж на подглавници DVD/USB/SD/HDMI

#150

Таванни монитори

AMPIRE AMX090-HD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
899,00 лв.

2-канални IR слушалки AMPIRE HP301

#37957

Таванни монитори

AMPIRE HP301

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
79,00 лв.

2-канални wireless слушалки

#37626

Таванни монитори

AMPIRE HP401

Налично: yes/no
99,00 лв.

Монитор за таван с USB Full HD Roof Mount Monitor 25cm (10,1") HDMI

#37227

Таванни монитори

AMPIRE OHV101HD ROOF MONITOR

Налично: yes/no
499,00 лв.

Таванен монитор 15,6" с USB PLAYER , Full HD

#37389

Таванни монитори

AMPIRE OHV156-HD ROOF MONITOR

Налично: yes/no
699,00 лв.

Full HD Roof Mount Monitor 44,2cm (17,3") HDMI

#3433

Таванни монитори

AMPIRE OHV173HD ROOF MONITOR

На склад
799,00 лв.

Таванен монитор с USB Full HD 47cm (18,5") HDMI

#37388

Таванни монитори

AMPIRE OHV185-HD ROOF MONITOR

На склад
899,00 лв.