• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Адапторни рамки,антени,букси - Преходни рамки за CD/DVD

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Chevrolet Captiva EPICA Aveo след 2006

#39916

Преходни рамки за CD/DVD

ACV-281087-01

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за ALFA ROMEO 147

#37485

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER ALFA ROMEO 147

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,80 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за ALFA ROMEO 156

#37486

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER ALFA ROMEO 156

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A2 A3 A4 TT

#37487

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A2,A3,A4,TT>2001

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3

#37489

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A3 1996

На склад
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3

#37488

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A3 2001-2003

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3

#38226

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A3 AFTER 2003

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3

#37490

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A4 1999

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A6 A8

#37491

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER AUDI A6 A8

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за BMW 5 1996 ,BMW X5 1995

#37493

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER BMW E39 X5

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
15,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за BMW E46

#37492

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER BMW E46

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CHRYSLER

#38273

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CHRYSLER

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CHRYSLER NEON

#37494

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CHRYSLER NEON

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CITROEN C5 2005

#37495

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CITROEN C5 2005

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CITROEN PICASSO 07/00>

#37496

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CITROEN PICASSO 07/00>

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CITROEN XANTIA

#37497

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CITROEN XANTIA

Налично: yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за CITROEN ZX BERLINGO

#37498

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER CITROEN ZX BERLINGO

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
15,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за FIAT BRAVO BRAVA

#37499

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER FIAT BRAVO BRAVA

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за FIAT PUNTO

#37500

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER FIAT PUNTO

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за FORD ESCORT

#37501

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER FORD ESCORT

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за FORD FIESTA , FORD COUGAR

#37502

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER FORD FOCUS

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL AGILLA GORSA

#37503

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER OPEL AGILLA GORSA

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
20,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL ASTRA H 2004,Vectra

#37504

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER OPEL ASTRA H 2004

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL ASTRA H 2004,Vectra CSW 05

#38132

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER OPEL ASTRA H 2004,VECTRA CSW 05

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
20,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 106

#37505

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 106

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
8,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 107

#37517

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 107

На склад
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 206

#37507

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 206

На склад
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 306

#37506

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 306

Налично: yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 406 8/96

#37508

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 406

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за PEUGEOT 407

#37509

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER PEUGEOT 407

На склад
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за RENAULT MEGANE

#37510

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER RENAULT MEGANE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за SMART ForTwo 98-

#37570

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER SMART

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
16,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за SUZUKI GRAND VITARA

#37511

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER SUZUKI GRAND VITARA

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
22,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за VOLVO V70/S60/XC70 2005>

#38349

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER VOLVO V70/S60/XC70

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
67,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за VW BEETLE

#37512

Преходни рамки за CD/DVD

ADAPTER VW BEETLE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

предни бутони за ретро радио RC-900C

#3470

Преходни рамки за CD/DVD

AMPIRE RSP-004 FRONT KNOBS

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

задни бутони за ретро радио RC-900C

#3471

Преходни рамки за CD/DVD

AMPIRE RSP-071 REAR KNOBS

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

лицев панел за ретро радио RC-900C

#3472

Преходни рамки за CD/DVD

AMPIRE RSP-401 FACEPLATE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,90 лв.

адаптер за CD за MERCEDES C,CLK A след 04/2004

#204

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ 15930

На склад
99,00 лв.

адаптер за CD за SUZUKI GR. VITARA ab?05 A

#203

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ 15959

На склад
95,00 лв.

АДАПТЕР ЗА CD ЗА AUDI A3/TT СЛЕД 1/99г

#245

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ 16012

На склад
14,00 лв.

Адапторна рамка за CD за IVECO след 2014 година за един дин и двоен дин

#37543

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ 16905

Налично: yes/no
119,00 лв.

адапторна рамка за радио за АУДИ А3 А4

#159

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24005_00

На склад
12,00 лв.

адапторна рамка за радио за БМВ Е46

#160

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24009_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

адапторна рамка за радио за МЕРЦЕДЕС 2000-2004г.

#161

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24036_01

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,00 лв.

адапторна рамка за радио за МЕРЦЕДЕС 2000-2004г.

#37546

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24036_02

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
24,00 лв.

адапторна рамка за радио на MERCEDES Sprinter до 2006

#162

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24037_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,00 лв.

адапторна рамка за радио за OPEL Corsa C, RENAULT, SUZUKI.

#37799

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24040_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
19,00 лв.

адапторна рамка за радио на СМАРТ син цвят

#163

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24050_1B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

адапторна рамка 2-DIN SMART for Two 2007

#165

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24161_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,00 лв.

адапторна рамка за двоен дин за Мицубиши. Facia adaptor double DIN MITSUBISHI Outlander 2013

#120

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24426_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари 182x103

#121

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24430_01

На склад
39,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари 182x113

#122

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24430_02

На склад
39,00 лв.

адапторна рамка за двоен дин за PEUGEOT Boxer

#123

Преходни рамки за CD/DVD

DIETZ BOA_24454_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
20,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари Външни размери 118 x 188.5mm

#38398

Преходни рамки за CD/DVD

PR-UNI-2DIN.5

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари Външни размери 110 x 188.5mm

#38397

Преходни рамки за CD/DVD

PR-UNI-2DIN.6

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари Външни размери 118 x 188.5mm

#38368

Преходни рамки за CD/DVD

PR-UNI-2DIN.71

Налично: yes/no
45,00 лв.

универсален кит за двоен дин със аксесоари Външни размери 110x188.5mm

#38704

Преходни рамки за CD/DVD

PR-UNI-2DIN.72

Налично: yes/no
49,00 лв.

универсален полуджоб 1 DIN Blaupunkt, Grundig, Philips

#38705

Преходни рамки за CD/DVD

PR-UNIWERSALNA

Налично: yes/no
7,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Audi A4 след 1999г.

#38680

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.064

Налично: yes/no
7,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Audi A3 след 1999г.

#38681

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.065

Налично: yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за BMW 5 E39 и BMW X5 E53

#38683

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.066

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
22,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за BMW E46

#38400

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.067

Налично: yes/no
12,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Smart ForTwo след 1998 син цвят

#38693

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.071.4

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
16,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Ford, Jaguar

#38406

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.073

Налично: yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A4

#38402

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.075

Налично: yes/no
9,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Renault Megane

#38692

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.077

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за VW New Beetle 1997/10->2010/07

#38701

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.081.2

Налично: yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за FIAT BRAVO BRAVA MAREA

#38687

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.082.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Peugeot 406 1995->2005

#38691

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.089

Налично: yes/no
15,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A2, A3, A4, A6, SEAT

#38682

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.090

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3,SEAT

#38401

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.092

Налично: yes/no
9,99 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Chrysler, Dodge

#38684

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.093

Налично: yes/no
17,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Chrysler, Dodge черна на цвят

#38685

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.093.1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
15,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL,цвят : black

#38409

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.100.011

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL ,цвят : charcoal-metallic

#38408

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.100.012

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
20,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за OPEL ,цвят : matt-chrom

#38407

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.100.013

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за JEEP Cherokee

#38686

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.104

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за MERCEDES W203 ,MERCEDES VIANO

#38688

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.108

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
32,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за MERCEDES W203 DOUBLE DIN

#38689

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.108.4

Налично: yes/no
24,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Alfa Romeo 147 one din

#38677

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.113

Налично: yes/no
14,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A4 2001->

#38403

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.114

Налично: yes/no
12,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Corolla Verso (E12) 2001->2009

#38457

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.141

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
28,00 лв.

адапторна рамка за радио на VW / SKODA

#164

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.145

Налично: yes/no
35,00 лв.

адапторна рамка за радио на VW Golf V след 2003 , VW Passat след 2005 , VW Touran след 2003

#40224

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.145.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
24,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за AUDI A3 2003->

#38404

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.146

Налично: yes/no
9,99 лв.

Адапторна рамка при смяна на фабричното радио за Opel

#39928

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.152.011

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
32,00 лв.

Адапторна рамка при смяна на фабричното радио за Opel Corsa D 2006->

#39927

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.152.012

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
32,00 лв.

Адапторна рамка при смяна на фабричното радио за Opel matt-chrom

#39929

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.152.014

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
32,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Citroen C1

#38695

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.178

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Peugeot 107

#38696

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.178.1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Aygo след 2004г.

#38697

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.178.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за MERCEDES W245 MERCEDES W639

#38690

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.180

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Avensis (T25) 2003->2009

#38698

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.184

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
45,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Alfa Romeo 147

#38676

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.185

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
28,00 лв.

адапторна рамка за ДВОЕН ДИН на VW и SEAT

#38125

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.201

Налично: yes/no
25,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Fiat Ducato 2006

#39637

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.205.5

Налично: yes/no
24,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Auris 2007->2012 антрацит

#38699

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.206

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Land Cruiser 120

#38454

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.218.2

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Corolla Verso 2005->2009 Silver

#38455

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.229.3

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
45,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Toyota Yaris Verso 11/1999->02/2003

#38456

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.237

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Smart ForTwo 2007->2010

#38694

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.238

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.

Адапторна рамка за Toyota Yaris 2003->2006, Toyota Yaris Verso 03/2003->09/2005

#38700

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.245

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Opel Combo 2011->2014

#40647

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.406

Налично: yes/no
49,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за Fiat Doblo 2011->2014

#40646

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.406.1

Налично: yes/no
49,00 лв.

Адапторна рамка за смяна на фабричното радио за BMW 3 (E46) 1998->2007 двоен дин

#38405

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.425

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
55,00 лв.

Адапторна рамка за двоен дин за Fiat Ducato Peugeot Boxer Citroen Jumper

#39633

Преходни рамки за CD/DVD

RAM-40.435.1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
39,00 лв.