• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Кабели и кабелни аксесоари - Кабели за тонколони

Кабел за говорители 4x0.75мм черен / червен / жълт / син

#3463

Кабели за тонколони

AMPIRE IK075-4 CABLE 4X075

Налично: yes/no
3,60 лв.

усукана двойка 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.5мм

#37422

Кабели за тонколони

AMPIRE IKV050-GN

Налично: yes/no
1,50 лв.

усукана двойка 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.5мм RED/BROWN

#39518

Кабели за тонколони

AMPIRE IKV050-RB

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,20 лв.

усукана двойка 2-жилен кабел за високоговорители 2x1,75мм

#37421

Кабели за тонколони

AMPIRE IKV150-GN

Налично: yes/no
2,70 лв.

Кабел за говорители 2x0.75мм черен-черен с оранжева ивица/ Premium Copper

#37420

Кабели за тонколони

AMPIRE XLS075

Налично: yes/no
2,00 лв.

усукана двойка 2-жилен кабел за високоговорители 2x075мм

#3468

Кабели за тонколони

AMPIRE XLV075 КАБЕЛ 2X0.075ММ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

усукана двойка 2-жилен кабел за високоговорители 2x1,5мм

#3469

Кабели за тонколони

AMPIRE XLV150 КАБЕЛ 2X1.5ММ

Налично: yes/no
3,50 лв.

CABLE 2X0.375MM R/B 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.375мм (червено и черно)

#38275

Кабели за тонколони

CABLE 2X0.375MM

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

CABLE 2X0.50MM R/B 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.5мм (червено и черно)

#38155

Кабели за тонколони

CABLE 2X0.50MM R/B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

CABLE 2X0.50MM SILICON Силиконов 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.5мм

#38154

Кабели за тонколони

CABLE 2X0.50MM SILICON

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

CABLE 2X0.75MM R/B 2-жилен кабел за високоговорители 2x0.75мм (червено и черно)

#39168

Кабели за тонколони

CABLE 2X0.75MM R/B

Налично: yes/no
0,50 лв.

CABLE 2X1.0MM R/B 2-жилен кабел за високоговорители 2x1.0мм (червено и черно)

#38156

Кабели за тонколони

CABLE 2X1.0MM R/B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,55 лв.

Кабел за тонколони 2x0,75 mm2

#116

Кабели за тонколони

DIETZ 23164

Налично: yes/no
0,70 лв.

Кабел 2*1,5 mm2 със сечение 48*0,20 mm

#317

Кабели за тонколони

DIETZ 23165

Налично: yes/no
1,50 лв.

DIETZ 23166 Кабел 2x2,5 mm2 със сечение 84*0,20 mm

#69

Кабели за тонколони

DIETZ 23166

На склад
2,20 лв.