• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Автомобилни аксесоари - Разни

Пластмасови рамена за демонтаж на кори и брони

#37723

Разни

AMPIRE REMOVER SET

Налично: yes/no
39,00 лв.

Конвертор от 24 волта към 12 волта 10A 120 Watt

#37659

Разни

CONVERTER 24V 12V 10A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Конвертор от 24 волта към 12 волта 15A 180 Watt

#37661

Разни

CONVERTER 24V 12V 15A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
55,00 лв.

Конвертор от 24 волта към 12 волта 20A 240 Watt

#37660

Разни

CONVERTER 24V 12V 20A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
59,00 лв.

инструменти за демонтаж на автомобилни RADIO/CD

#37800

Разни

DIETZ BOA_24253_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
49,00 лв.

Unlocking device for AUDI / VW / BECKER

#154

Разни

DIETZ BOA_24255_00

Налично: yes/no
2,00 лв.

Unlocking device for OPEL

#130

Разни

DIETZ BOA_24257_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

DIETZ BOA_24259_00 Unlocking device for AUDI / VW / BECKER

#119

Разни

DIETZ BOA_24259_00

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.