• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Автомобилни аксесоари - Кондензатори

Автомобилен кондензатор 1.5 Farad 20VDC 95C

#38410

Кондензатори

CAPAUDIO-A-1.5

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
105,00 лв.

Автомобилен кондензатор 1 Farad

#263

Кондензатори

DIETZ 80001

Налично: yes/no
99,00 лв.