• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Камери Парктроници и Радарни детектори - Радар детектори

KIYO D-ULTIMATE Радарен детектор. Подходящ за новите Lazer радари

#38323

Радар детектори

KIYO D-ULTIMATE

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1 500,00 лв.