• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Активни елементи - Тиристори и триаци

2N6344 TO220 TRIAC 600V 8A Igt/lh<50/<40mA

#28688

Тиристори и триаци

2N6344 TO220

Налично: yes/no
2,20 лв.

2P4M TO202 SCR 400V 2A 0.2mA 30us

#30033

Тиристори и триаци

2P4M TO202

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,97 лв.

2P5M TO202 SCR 500V 2A 0.2mA

#29584

Тиристори и триаци

2P5M TO202

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,48 лв.

3CT12A TO220 SCR Vdrm=600V, Itrms=18A, Itav=12A, Igt=15mA

#32644

Тиристори и триаци

3CT12A TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,98 лв.

40TPS12PBF TO247 SCR Vrrm=1200V Itsm=500A Irms=55A

#31351

Тиристори и триаци

40TPS12PBF TO247

Налично: yes/no
6,70 лв.

AC03DGM ТО202 TRIAC 400V 3A 15mA

#26862

Тиристори и триаци

AC03DGM TO202

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,32 лв.

AC03FGM TO202 TRIAC 600V 3A 15mA

#30309

Тиристори и триаци

AC03FGM TO202

Налично: yes/no
2,85 лв.

BR103 TO92 Thyristor Vrr/dr=30V It=0.8A Igt/Ih<0.2/<2mA<10us

#28417

Тиристори и триаци

BR103 TO92

Налично: yes/no
2,20 лв.

BT136/600E TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=4A Itsm=25A Igt=10/25mA

#28633

Тиристори и триаци

BT136/600E TO220

Налично: yes/no
0,70 лв.

BT136/800E TO220 TRIACS Vdrm=800V It(rms)=4A Itsm=25A BT138/800

#28181

Тиристори и триаци

BT136/800E TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,27 лв.

BT137/600E TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=8A Itsm=65A Igt=10/25mA

#27868

Тиристори и триаци

BT137/600E TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

BT138/600E TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=12A Itsm=95A Ig=10/25mA

#31423

Тиристори и триаци

BT138/600E TO220

Налично: yes/no
1,40 лв.

BT138/800E TO220 TRIACS Vdrm=800V It(rms)=12A Itsm=95A Ig=10/25mA

#26863

Тиристори и триаци

BT138/800E TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,02 лв.

BT139/600E TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=16A Itsm=140A Ig=50/100mA

#29365

Тиристори и триаци

BT139/600E TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,60 лв.

BT139/800E TO220 TRIACS Vdrm=800V It(rms)=16A Itsm=155A Ig=10/25mA

#30656

Тиристори и триаци

BT139/800E TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,16 лв.

BT151/500R TO220 SCR Vdrm=500V Itrms=12A It(av)=7.6A Itsm=132A

#31229

Тиристори и триаци

BT151/500R TO220

Налично: yes/no
0,90 лв.

BT151/800R TO220 SCR Vdrm=800V Itrms=12A It(av)=7.6A Itsm=132A

#27848

Тиристори и триаци

BT151/800R TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,32 лв.

BT152/600R TO220 SCR 20A 600V

#33078

Тиристори и триаци

BT152/600R TO220

Налично: yes/no
1,80 лв.

BT152/800R TO220 SCR Vdrm=800V Itrms=20A It(av)=13A Itsm=200A

#31748

Тиристори и триаци

BT152/800R TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

BTA06/600B TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=6A Itsm=60A Ig=5/50mA

#27736

Тиристори и триаци

BTA06/600B TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,80 лв.

BTA08/600B TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=8A Itsm=80A Ig=5/50mA

#32439

Тиристори и триаци

BTA08/600B TO220

Налично: yes/no
1,20 лв.

BTA12/600B TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=12A Itsm=120A Ig=10/50mA

#28491

Тиристори и триаци

BTA12/600B TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,20 лв.

BTA16/600B TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=16A Itsm=168A Ig=10/50mA

#26865

Тиристори и триаци

BTA16/600B TO220

Налично: yes/no
2,20 лв.

BTA16/600C TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=16A Itsm=168A Ig=10/50mA

#26864

Тиристори и триаци

BTA16/600C TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,64 лв.

BTA16/800B TO220 TRIACS Vdrm=800V It(rms)=16A Itsm=168A Ig=10/50mA

#33089

Тиристори и триаци

BTA16/800B TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,01 лв.

BTA25/600B RD91 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=25A Itsm=260A Ig=35/50mA

#28706

Тиристори и триаци

BTA25/600B RD91

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,83 лв.

BTA25/600B TO220 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=25A Itsm=260A Ig=35/50mA

#31046

Тиристори и триаци

BTA25/600B TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,57 лв.

BTA26/600B TO3P TRIACS Vdrm=600V It(rms)=26A Itsm=260A Ig=35/50mA

#28651

Тиристори и триаци

BTA26/600B TO3P

Налично: yes/no
5,00 лв.

BTA40/800B RD91 TRIACS Vdrm=800V It(rms)=40A Itsm=420A Ig=50mA

#28502

Тиристори и триаци

BTA40/800B RD91

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,24 лв.

BTA41/600B TO3P TRIACS Vdrm=600V It(rms)=40A Itsm=420A Ig=50mA

#26814

Тиристори и триаци

BTA41/600B TO3P

Налично: yes/no
10,00 лв.

BTW92 TO247 SCR Vr=1000V If=20A

#32425

Тиристори и триаци

BTW92 TO247

Налично: yes/no
11,23 лв.

FD312S TO220 SCR Vdrm=190V It=3A Vbo=210V

#29956

Тиристори и триаци

FD312S TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,28 лв.

FT0103MN SOT223 GO TO : Z0107N SOT223

#33159

Тиристори и триаци

FT0103MN SOT223

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.

HCP20C60 TO220 SCR 20A 600V BT152-600

#29656

Тиристори и триаци

HCP20C60 TO220

Налично: yes/no
1,04 лв.

HCP8C60 TO220 SCR 8A 600V

#29657

Тиристори и триаци

HCP8C60 TO220

Налично: yes/no
1,20 лв.

IX0405MF ТО202-3 ESM740 SCRs 4A 600V Igt=200uA

#31384

Тиристори и триаци

IX0405MF ТО202-3

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,58 лв.

KT207/200 TO200 TRIACS 5A 200V 80mA

#27882

Тиристори и триаци

KT207/200 TO200

Налично: yes/no
0,60 лв.

MAC224A10 TO220 TRIACS Vdrm=800V It=40A

#28689

Тиристори и триаци

MAC224A10 TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,00 лв.

MAC97A8 TO92 TRIACS Vdrm=600V Itrms=0.6A, Igt=5mA

#32050

Тиристори и триаци

MAC97A8 TO92

Налично: yes/no
0,25 лв.

MCR100-8 TO92 SCR Vrrm=600V It=0.8A Same as:X0202DA

#28467

Тиристори и триаци

MCR100-8 TO92

Налично: yes/no
0,40 лв.

MCR22-6 TO92 SCR Vrrm=600V It=1.5A

#28466

Тиристори и триаци

MCR22-6 TO92

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,36 лв.

MCR22-8 TO92 SCR Vrrm=800V It=1.5A

#28468

Тиристори и триаци

MCR22-8 TO92

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,60 лв.

MCR8DCNT4G TO252 SCR Vdrm=800V, Itrms=8A, Itav=5.1A, Igt=7mA

#32932

Тиристори и триаци

MCR8DCNT4G TO252

Налично: yes/no
6,50 лв.

P0102BA TO92 SCR Vdrm=200V It(av)=0.5A

#28636

Тиристори и триаци

P0102BA TO92

Налично: yes/no
0,34 лв.

SC140D TO220 TRIACS Vdrm=400V I=6A (Same as BT136/600E)

#28686

Тиристори и триаци

SC140D TO200

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,70 лв.

SF5J42 TO220 SCR Vdrm=600V It=5A Itsm=80A Igm=200mA

#28772

Тиристори и триаци

SF5J42 TO220

Налично: yes/no
3,00 лв.

SM12JZ47 TO-220F SCR Vdrm=600V It=12A (SM12GZ47,SM12JZ47,SM12GZ47A,SM12JZ47A)

#37411

Тиристори и триаци

SM12JZ47 MARKING:M12JZ47 TO220F

Налично: yes/no
3,60 лв.

SM2LZ47 TO220F TRIACS Vdrm=800V It(rms)=12A Itsm=95A Ig=50

#32424

Тиристори и триаци

SM2LZ47 TO220F

Налично: yes/no
4,80 лв.

T0610DJ TO220 TRIACS 400V 6A

#28687

Тиристори и триаци

T0610DJ TO220

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,08 лв.

T1012DH TO220 TRIACS 400V 10A

#28690

Тиристори и триаци

T1012DH TO220

Налично: yes/no
2,20 лв.

T405Q-600B TO252 TRIACS Vdrm=600V It(rms)=4A Ig=5mA

#33047

Тиристори и триаци

T405Q-600B TO252

Налично: yes/no
2,00 лв.

T7-2 SCR 200V 10A

#29319

Тиристори и триаци

T7-2

Налично: yes/no
2,00 лв.

TIC106M TO126 SCR Vdrm=600V It(rms)=8A Igt=20mA

#30793

Тиристори и триаци

TIC106M TO126

Налично: yes/no
0,30 лв.

TIC226M TO220 TRIAC Vdrm=600V It(rms)=8A Itsm=70A Igtm=50mA

#27050

Тиристори и триаци

TIC226M TO220

Налично: yes/no
2,20 лв.

TN1215-800B TO263 SCR Vdrm=800V Itrms=12A

#37304

Тиристори и триаци

TN1215-800B TO263

Налично: yes/no
5,60 лв.

TPDV1240RG TO3P TRIACS Vdrm=1200V It(rms)=40A Itsm=590A Ig=200mA

#32773

Тиристори и триаци

TPDV1240RG TO3P

Налично: yes/no
29,99 лв.

Z0107MA TO92 TRIAC 700V 1A Igt=3 to 25 mA

#32158

Тиристори и триаци

Z0107MA TO92

Налично: yes/no
0,50 лв.

Z0107N SOT223 TRIAC 700V 1A Igt=3 to 25 mA

#31741

Тиристори и триаци

Z0107N SOT223

Налично: yes/no
2,00 лв.