• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи

0.22uF/50V SMD електролитен кондензатор

#28088

Кондензатори

0.22MF/50V

Налично: yes/no
0,22 лв.

0.47uF/50V SMD електролитен кондензатор

#28089

Кондензатори

0.47MF/50V

Налично: yes/no
0,22 лв.

0.47uF/63V 85C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#31275

Кондензатори

0.47MF/63V 85C

Налично: yes/no
0,04 лв.

1.2MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1.2uF 450VAC

#32981

Кондензатори

1.2MF/450VAC

Налично: yes/no
4,50 лв.

1.5MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1.5uF 450VAC

#38564

Кондензатори

1.5MF/450VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,80 лв.

1.5uF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28302

Кондензатори

1.5MF/50V ENR

Налично: yes/no
0,50 лв.

1.8uF/100V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#29046

Кондензатори

1.8MF/100V ENR

Налично: yes/no
0,60 лв.

1/4W 0R12 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 0R12 20бр

#31544

Резистори/Resistors

1/4W 0R12 5% - 20 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,19 лв.

1/4W 0R15 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 0R15 20бр

#31543

Резистори/Resistors

1/4W 0R15 5% - 20 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

1/4W 10R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 10R 20бр

#27194

Резистори/Resistors

1/4W 10R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 15R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 15R 20бр

#27028

Резистори/Resistors

1/4W 15R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 1K2 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 1KR 20бр

#33086

Резистори/Resistors

1/4W 1K2 5% - 20 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

1/4W 1KR 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 1KR 20бр

#27187

Резистори/Resistors

1/4W 1KR 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

1/4W 1R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 1.0R 20бр

#27190

Резистори/Resistors

1/4W 1R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 22R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 22R 20бр

#27233

Резистори/Resistors

1/4W 22R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 3R3 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 3R3 20бр

#27207

Резистори/Resistors

1/4W 3R3 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 47R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 47R 20бр

#27292

Резистори/Resistors

1/4W 47R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 4R3 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 4R3 20бр

#27901

Резистори/Resistors

1/4W 4R3 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 5R1 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 5R1 20бр

#27058

Резистори/Resistors

1/4W 5R1 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 82R 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 82r 20бр

#27069

Резистори/Resistors

1/4W 82R 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1/4W 8R2 5% - 20 PCS. resistor carbon film (2.5x6.8) 5% 300ppm 8R2 20бр

#27193

Резистори/Resistors

1/4W 8R2 5% - 20 PCS.

Налично: yes/no
0,50 лв.

1000uF/100V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=40mm

#27066

Кондензатори

1000MF/100V 105C

Налично: yes/no
2,50 лв.

1000uF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=41mm F=7.5mm

#27764

Кондензатори

1000MF/100V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
2,50 лв.

1000uF/10V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31992

Кондензатори

1000MF/10V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

1000uF/16V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm RM5.0 -55C+105C 0.12R

#29545

Кондензатори

1000MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,40 лв.

1000uF/25V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm RM5

#30804

Кондензатори

1000MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,50 лв.

1000uF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31505

Кондензатори

1000MF/25V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,60 лв.

1000uF/35V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=20mm RM5

#28471

Кондензатори

1000MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,70 лв.

1000uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=26mm

#27065

Кондензатори

1000MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,20 лв.

1000uF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31993

Кондензатори

1000MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

1000uF/63V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=32mm

#31123

Кондензатори

1000MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

100uF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#27844

Кондензатори

100MF/100V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

100uF/16V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#28090

Кондензатори

100MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,10 лв.

100uF/200V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31526

Кондензатори

100MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,30 лв.

100uF/25V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm RM2

#30445

Кондензатори

100MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

100uF/35V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=12mm RM2.5

#31747

Кондензатори

100MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

100uF/400V 105C LOW ESR 2.5R електролитен кондензатор d=16mm h=32mm RM7.5 Long Life 10000h

#31122

Кондензатори

100MF/400V 105C LOW ESR 2.5R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,90 лв.

100uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=12mm

#27239

Кондензатори

100MF/50V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

100uF/63V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=8mm h=16mm 20%,RM3.5

#27060

Кондензатори

100MF/63V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

100nF/630V керамичен кондензатор 100nF 630V

#30171

Кондензатори

100NF/630V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

10uF/100V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm RM2

#30149

Кондензатори

10MF/100V 105C

Налично: yes/no
0,18 лв.

10uF/100V 105C SMD електролитен кондензатор d=6.3mm h=7.7mm

#31768

Кондензатори

10MF/100V 105C SMD

Налично: yes/no
0,51 лв.

10uF/250V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#27057

Кондензатори

10MF/250V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

10uF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=14mm h=21mm

#31160

Кондензатори

10MF/400V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

10uF/50V 105C електролитен кондензатор d=4mm h=10mm

#31991

Кондензатори

10MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

10uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#30438

Кондензатори

10MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,10 лв.

10nF/1600VDC Polypropylene 650VAC/1kHz 10.5x20.5x26.5 RM22.5

#32042

Кондензатори

10NF/1600VDC

Налично: yes/no
1,53 лв.

10nF/2000VDC Polypropylene 700VAC/1kHz 11x21x31.5 RM27.5

#27824

Кондензатори

10NF/2000VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,36 лв.

10nF/630VDC Polypropylene 250VAC/1kHz 8.5x10x7.2 RM5

#32043

Кондензатори

10NF/630VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,64 лв.

10PF/3000V керамичен кондензатор 10pF 3000V

#33101

Кондензатори

10PF/3000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,95 лв.

10W 0R1 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.10R

#27921

Резистори/Resistors

10W 0R1

С поръчка
0,40 лв.

10W 0R22 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.22R

#27913

Резистори/Resistors

10W 0R22

С поръчка
0,43 лв.

10W 0R33 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.33R

#27917

Резистори/Resistors

10W 0R33

С поръчка
0,40 лв.

10W 0R47 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.47R

#27918

Резистори/Resistors

10W 0R47

Налично: yes/no
0,40 лв.

10W 0R56 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.56R

#27919

Резистори/Resistors

10W 0R56

Налично: yes/no
0,40 лв.

10W 0R68 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.68R

#27923

Резистори/Resistors

10W 0R68

Налично: yes/no
0,40 лв.

10W 0R82 resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 0.82R

#27920

Резистори/Resistors

10W 0R82

Налично: yes/no
0,40 лв.

10W 100R resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 100R

#32418

Резистори/Resistors

10W 100R

С поръчка
0,61 лв.

10W 33R resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 33R

#32417

Резистори/Resistors

10W 33R

С поръчка
0,59 лв.

10W 47R resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 47R

#32416

Резистори/Resistors

10W 47R

С поръчка
0,61 лв.

10W 56R resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 56R

#27922

Резистори/Resistors

10W 56R

С поръчка
0,40 лв.

10W 68R resistor cement wire wound 10W(10x49) 5% 68R

#27154

Резистори/Resistors

10W 68R

С поръчка
0,40 лв.

120PF/200V керамичен кондензатор 120pF 200V

#27978

Кондензатори

120PF/200V

Налично: yes/no
0,05 лв.

12pF/200V керамичен кондензатор 12pF 200V

#27979

Кондензатори

12PF/200V

Налично: yes/no
0,05 лв.

1500uF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=16mm

#30448

Кондензатори

1500MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,34 лв.

150MF/400V 105C SNAP електролитен кондензатор d=25mm h=30mm

#30467

Кондензатори

150MF/400V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,00 лв.

150uF/450V 105C SNAP електролитен кондензатор d=25mm h=30mm RM10.0 -40C+105C

#33325

Кондензатори

150MF/450V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
8,00 лв.

15PF/6000V керамичен кондензатор 15pF 6000V 15J6KV

#28764

Кондензатори

15PF/6000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

16PIN DIP SOCKET FOR IC Обикновен цокъл за ИС 16PIN

#27510

Цокли/Sockets

16PIN DIP SOCKET FOR IC

Налично: yes/no
0,15 лв.

1uF/100V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#32038

Кондензатори

1MF/100V ENR

Налично: yes/no
0,60 лв.

1MF/250V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#29059

Кондензатори

1MF/250V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

1uF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#27042

Кондензатори

1MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,19 лв.

1MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1uF 450VAC

#40123

Кондензатори

1MF/450VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,40 лв.

1uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#31767

Кондензатори

1MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,10 лв.

1W 0R15 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.15R 10бр

#32380

Резистори/Resistors

1W 0R15 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

1W 0R22 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.22R 10бр

#30257

Резистори/Resistors

1W 0R22 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

1W 0R33 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.33R 10бр

#32385

Резистори/Resistors

1W 0R33 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

1W 0R39 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.39R 10бр

#32390

Резистори/Resistors

1W 0R39 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,01 лв.

1W 0R47 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.47R 10бр

#32383

Резистори/Resistors

1W 0R47 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

1W 0R56 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.56R 10бр

#32382

Резистори/Resistors

1W 0R56 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,75 лв.

1W 0R82 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 0.82R 10бр

#32386

Резистори/Resistors

1W 0R82 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,01 лв.

1W 1.5R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 1.5R 10бр

#32381

Резистори/Resistors

1W 1.5R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,75 лв.

1W 100KR 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 100KR 10бр

#31780

Резистори/Resistors

1W 100KR 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

1W 100R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 100R 10бр

#27293

Резистори/Resistors

1W 100R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,14 лв.

1W 10R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 10R 10бр

#32379

Резистори/Resistors

1W 10R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,75 лв.

1W 15R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 5% 350ppm 15R 10бр

#32388

Резистори/Resistors

1W 15R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

1W 3K01 1% - 10 PCS. resistor metal oxide 1W(4x10) 1% 3K01 10бр

#32387

Резистори/Resistors

1W 3K01 1% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,14 лв.

2.2uF/100V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#32039

Кондензатори

2.2MF/100V ENR

Налично: yes/no
0,50 лв.

2.2uF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#30437

Кондензатори

2.2MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,24 лв.

2.2uF/50V 85C електролитен кондензатор d=5 mm h=12mm

#27485

Кондензатори

2.2MF/50V 85C

Налично: yes/no
0,06 лв.

2.2uF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН КОНДЕНЗАТОР НЕПОЛЯРЕН

#28303

Кондензатори

2.2MF/50V ENR

Налично: yes/no
0,90 лв.

2.2uF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27509

Кондензатори

2.2MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,08 лв.

2.2NF/1000V Y5P керамичен кондензатор 2.2nF 1000V CDHV

#27053

Кондензатори

2.2NF/1000V Y5P

Налично: yes/no
0,28 лв.

2.2NF/10KV KE4A222M-L018B кондензатор 2.2nF 10000V

#32401

Кондензатори

2.2NF/10KV

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,19 лв.

2.2NF/2000V Y5P 2.2nF 2000V DISC Y5P+-10%

#32041

Кондензатори

2.2NF/2000V Y5P

Налично: yes/no
0,32 лв.

2.2NF/3000V керамичен кондензатор 2.2nF 3000V

#27729

Кондензатори

2.2NF/3000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

2.2NF/400V Polyester Cap. 2.5x6.5x7.2 RM5

#32045

Кондензатори

2.2NF/400V

Налично: yes/no
0,33 лв.

2.4NF/1600V керамичен кондензатор 2.4nF 1600V

#28728

Кондензатори

2.4NF/1600V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

2.5MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 2.5uF 450VAC 70C

#33102

Кондензатори

2.5MF/450VAC

Налично: yes/no
5,50 лв.

2.5MF/500VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 2.5uF 500VAC

#32982

Кондензатори

2.5MF/500VAC

Налично: yes/no
5,50 лв.

20PIN DIP SOCKET FOR IC Обикновен цокъл за ИС 20pin

#26822

Цокли/Sockets

20PIN DIP SOCKET FOR IC

Налично: yes/no
0,15 лв.

2200uF/10V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27149

Кондензатори

2200MF/10V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,50 лв.

2200uF/16V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#30104

Кондензатори

2200MF/16V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,60 лв.

2200uF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=26mm

#29963

Кондензатори

2200MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,30 лв.

2200uF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#31162

Кондензатори

2200MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

2200uF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#29721

Кондензатори

2200MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,40 лв.

2200uF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=41mm

#29588

Кондензатори

2200MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
3,90 лв.

220uF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=12mm

#32756

Кондензатори

220MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

220uF/200V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=38mm

#31188

Кондензатори

220MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,90 лв.

220uF/25V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=12mm

#30428

Кондензатори

220MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

220uF/35V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#27063

Кондензатори

220MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

220uF/400V 85C електролитен кондензатор d=30mm h=30mm

#38192

Кондензатори

220MF/400V 85C

Налично: yes/no
6,50 лв.

220uF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#30167

Кондензатори

220MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

220PF/1000V DISC Y5P керамичен кондензатор 220pF 1000V High Voltage Ceramic Disc Capacitor

#40061

Кондензатори

220PF/1000V DISC Y5P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

220PF/50V CC0402GRNPO9BN221 MLCC - SMD/SMT 220pF 50V NPO 2%

#39454

Кондензатори

220PF/50V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

22uF/200V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#27624

Кондензатори

22MF/200V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

22uF/400V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5

#28093

Кондензатори

22MF/400V 105C

Налично: yes/no
1,20 лв.

22MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6mm h=11mm

#27212

Кондензатори

22MF/50V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,12 лв.

22NF/250VAC Polypropylene 250VAC MKT

#32937

Кондензатори

22NF/250VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

22PF/25V C0402C220J3GACTU MLCC - SMD/SMT 25V 22pF C0G 0402 5%

#39457

Кондензатори

22PF/25V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

22PF/5KV KSL3H220K-L016BD7 кондензатор 22pF 5000V

#32399

Кондензатори

22PF/5KV

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,24 лв.

22PIN DIP SOCKET FOR IC Обикновен цокъл за ИС 22PIN

#26823

Цокли/Sockets

22PIN DIP SOCKET FOR IC

Налично: yes/no
0,20 лв.

24PIN SUBTYPE IC SOCKETS ЦАНГОВ ЦОКЪЛ ЗА ИНТЕГРАЛНА СХЕМА 24PIN

#28895

Цокли/Sockets

24PIN SUBTYPE IC SOCKETS

Налично: yes/no
0,40 лв.

2700uF/10V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=10mm h=25mm

#31927

Кондензатори

2700MF/10V 105C LOW ESR

Налично: yes/no
1,10 лв.

27uF/400V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=50mm

#33103

Кондензатори

27MF/400V 105C

Налично: yes/no
4,75 лв.

2W 0R22 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.22R 10бр

#33034

Резистори/Resistors

2W 0R22 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,32 лв.

2W 0R27 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(4x10) 5% 350ppm 0.27R 10бр

#31541

Резистори/Resistors

2W 0R27 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 0R33 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.33R 10бр

#30258

Резистори/Resistors

2W 0R33 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

2W 0R47 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.47R 10бр

#27232

Резистори/Resistors

2W 0R47 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
2,00 лв.

2W 0R51 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.51R 10бр

#32392

Резистори/Resistors

2W 0R51 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,10 лв.

2W 0R68 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.68R 10бр

#32389

Резистори/Resistors

2W 0R68 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 0R75 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 0.75R 10бр

#27900

Резистори/Resistors

2W 0R75 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,14 лв.

2W 100R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide2W(5x12) 5% 350ppm 100R 10 бр.

#33087

Резистори/Resistors

2W 100R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 10KR 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm10KR 10 бр.

#32384

Резистори/Resistors

2W 10KR 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,64 лв.

2W 10R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 10R 10 бр.

#27059

Резистори/Resistors

2W 10R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 120R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide2W(5x12) 5% 350ppm 120R 10 бр.

#29692

Резистори/Resistors

2W 120R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,80 лв.

2W 12R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 12R 10 бр.

#27905

Резистори/Resistors

2W 12R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 150R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12)5% 350ppm 150R 10 бр.

#28765

Резистори/Resistors

2W 150R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 15R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 15R 10 бр.

#27906

Резистори/Resistors

2W 15R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 180R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12)5% 350ppm 180R 10 бр.

#29693

Резистори/Resistors

2W 180R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 18R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 18R 10 бр.

#29690

Резистори/Resistors

2W 18R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 1R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R 10 бр.

#27189

Резистори/Resistors

2W 1R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,80 лв.

2W 1R1 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R1 10 бр.

#29685

Резистори/Resistors

2W 1R1 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 1R2 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R2 10 бр.

#27191

Резистори/Resistors

2W 1R2 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 1R3 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R3 10 бр.

#29686

Резистори/Resistors

2W 1R3 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 1R5 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R5 10 бр.

#27195

Резистори/Resistors

2W 1R5 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 1R8 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 1R8 10 бр.

#27234

Резистори/Resistors

2W 1R8 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 220R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 220R 10бр.

#27202

Резистори/Resistors

2W 220R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

2W 22R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 22R 10 бр.

#28631

Резистори/Resistors

2W 22R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 240R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide2W(5x12) 5% 350ppm 240R 10 бр.

#33088

Резистори/Resistors

2W 240R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,60 лв.

2W 270R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide2W(5x12) 5% 350ppm 270R 10 бр.

#27185

Резистори/Resistors

2W 270R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,80 лв.

2W 27R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 27R 10 бр.

#27907

Резистори/Resistors

2W 27R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 2R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 2R 10 бр.

#27903

Резистори/Resistors

2W 2R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
2,50 лв.

2W 2R2 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 2R2 10 бр.

#27197

Резистори/Resistors

2W 2R2 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
2,00 лв.

2W 2R4 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 2R4 10 бр.

#29687

Резистори/Resistors

2W 2R4 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

2W 2R7 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 2R7 10 бр.

#27198

Резистори/Resistors

2W 2R7 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

2W 330R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12)5% 350ppm 330R 10 бр.

#27186

Резистори/Resistors

2W 330R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 33R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 33R 10 бр.

#27203

Резистори/Resistors

2W 33R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 36R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 36R 10 бр.

#29691

Резистори/Resistors

2W 36R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 39R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 39R 10 бр.

#27204

Резистори/Resistors

2W 39R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 3R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 3R 10 бр.

#29688

Резистори/Resistors

2W 3R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 3R3 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 3R3 10 бр.

#27080

Резистори/Resistors

2W 3R3 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,14 лв.

2W 3R6 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 3R6 10 бр.

#29689

Резистори/Resistors

2W 3R6 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 3R9 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 3R9 10 бр.

#27200

Резистори/Resistors

2W 3R9 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 470R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12)5% 350ppm 470R 10 бр.

#28768

Резистори/Resistors

2W 470R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,80 лв.

2W 47R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 47R 10 бр.

#27908

Резистори/Resistors

2W 47R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,80 лв.

2W 4R7 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 4R7 10 бр.

#27145

Резистори/Resistors

2W 4R7 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 56R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 56R 10 бр.

#27909

Резистори/Resistors

2W 56R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 5R6 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 5R6 10 бр.

#27155

Резистори/Resistors

2W 5R6 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 68R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 68R 10 бр.

#27910

Резистори/Resistors

2W 68R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 6R8 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 6R8 10 бр.

#27236

Резистори/Resistors

2W 6R8 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

2W 820R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12)5% 350ppm 820R 10 бр.

#33346

Резистори/Resistors

2W 820R 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
0,80 лв.

2W 82R 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 82R 10 бр.

#27911

Резистори/Resistors

2W 82R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,14 лв.

2W 8R2 5% - 10 PCS. resistor metal oxide 2W(5x12) 5% 350ppm 8R2 10 бр.

#27237

Резистори/Resistors

2W 8R2 5% - 10 PCS.

Налично: yes/no
1,00 лв.

3.3uF/100V 85C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#28025

Кондензатори

3.3MF/100V 85C

Налично: yes/no
0,03 лв.

3.3uF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10 mm h=12.5mm

#28797

Кондензатори

3.3MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,26 лв.

3.3uF/450V 105C електролитен кондензатор d=10 mm h=11mm

#28169

Кондензатори

3.3MF/450V 105C

Налично: yes/no
0,72 лв.

3.3uF/450V 105C SNAP електролитен кондензатор d=10 mm h=11mm

#28015

Кондензатори

3.3MF/450V 105C SNAP

Налично: yes/no
0,30 лв.

3.3uF/50V SMD електролитен кондензатор

#28094

Кондензатори

3.3MF/50V

Налично: yes/no
0,36 лв.

3.3uF/63V 1055C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#29041

Кондензатори

3.3MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,05 лв.

3.9NF/1500V конданзатор 3.9nF 1500V

#29060

Кондензатори

3.9NF/1500V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

3300uF/10V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#29589

Кондензатори

3300MF/10V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,65 лв.

3300uF/16V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=40mm

#30105

Кондензатори

3300MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,99 лв.

3300uF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=25mm

#31862

Кондензатори

3300MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,86 лв.

3300uF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#31374

Кондензатори

3300MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,53 лв.

330uF/100V 105C електролитен кондензатор d=11mm h=25mm

#31758

Кондензатори

330MF/100V 105C

Налично: yes/no
1,08 лв.

330MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31903

Кондензатори

330MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

330uF/35V 105C EXTR.LOW IMP електролитен кондензатор

#27215

Кондензатори

330MF/35V 105C EXTR.LOW IMP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,19 лв.

330uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#32757

Кондензатори

330MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,50 лв.

330uF/63V 105C GO TO:390MF/63Vелектролитен кондензатор d=16mmh=21

#28016

Кондензатори

330MF/63V 105C

Налично: yes/no
0,63 лв.

330NF/300VAC Polypropylene 300VAC MKT

#32938

Кондензатори

330NF/300VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

330PF 2000V F331K29Y5RP6UK5R керамичен кондензатор 330pF 2000V (2KV)

#40475

Кондензатори

330PF 2000V F331K29Y5RP6UK5R

Налично: yes/no
1,00 лв.

330PF/200V керамичен кондензатор 330pF 200V

#27980

Кондензатори

330PF/200V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,02 лв.

33uF/160V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm F=5mm

#29824

Кондензатори

33MF/160V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,55 лв.

33uF/16V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28305

Кондензатори

33MF/16V ENR

Налично: yes/no
0,70 лв.

33uF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28426

Кондензатори

33MF/50V ЕNR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

3900uF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=12mm h=25

#31928

Кондензатори

3900MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,22 лв.

390uF/63V 105C ALSO:330MF/63Vелектролитен кондензатор d=16mm h=21

#31559

Кондензатори

390MF/63V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

39uF/450V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=50mm

#33104

Кондензатори

39MF/450V 105C

Налично: yes/no
4,75 лв.

3W 2R 5% - 10 PCS. resistor/резистор жичен 3W(5.5x16) 2R 5% 10 бр.

#40095

Резистори/Resistors

3W 2R 5% - 10 PCS.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

4.7uF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#27210

Кондензатори

4.7MF/100V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,11 лв.

4.7MF/100V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm 20%,RM2

#31603

Кондензатори

4.7MF/100V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,11 лв.

4.7uF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10 mm h=20mm

#30267

Кондензатори

4.7MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

4.7MF/63V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27220

Кондензатори

4.7MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

4.7NF/1600VDC Polypropylene 650Vac/1kHz 7x16.5x26.5 RM22.5

#27034

Кондензатори

4.7NF/1600VDC

Налично: yes/no
1,24 лв.

4.7NF/250V кондензатор 4,7nF 250V

#27219

Кондензатори

4.7NF/250V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

4.7NF/4000V кондензатор 4.7nF 4000V

#28729

Кондензатори

4.7NF/4000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

40PIN STRIP LINE F ЦАНГОВА РЕЙКА 40pin.

#27087

Цокли/Sockets

40PIN STRIP LINE F

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

40PIN STRIP LINE M МЪЖКА РЕЙКА ПРАВА 40pins 221011

#26821

Цокли/Sockets

40PIN STRIP LINE M

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,36 лв.

40PIN STRIP LINE M 90* 4X9.5 МЪЖКА РЕЙКА ЪГЛОВА 4mmX9.5mm 221022

#31473

Цокли/Sockets

40PIN STRIP LINE M 90* 4X9.5

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,38 лв.

40PIN STRIP LINE M 90* 9X6.5 МЪЖКА РЕЙКА ЪГЛОВА 9mmX6.5mm 221020

#27160

Цокли/Sockets

40PIN STRIP LINE M 90* 9X6.5

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,38 лв.

4700uF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#31779

Кондензатори

4700MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,99 лв.

4700uF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=36mm

#27056

Кондензатори

4700MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,40 лв.

4700uF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31506

Кондензатори

4700MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,56 лв.

4700uF/63V 105C електролитен кондензатор d=25mm h=41mm

#27141

Кондензатори

4700MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,07 лв.

470uF/160V 85C електролитен кондензатор d=18mm h=41mm

#28500

Кондензатори

470MF/160V 85C

Налично: yes/no
1,92 лв.

470uF/16V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#27115

Кондензатори

470MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,25 лв.

470uF/200V 105C електролитен кондензатор

#28569

Кондензатори

470MF/200V 105C

Налично: yes/no
3,38 лв.

470uF/25V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31189

Кондензатори

470MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

470uF/25V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31530

Кондензатори

470MF/25V 105C RK

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

470uF/35V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm RM5

#31904

Кондензатори

470MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,50 лв.

470MF/400V 105C SNAP електролитен кондензатор d=34mm h=41mm

#30447

Кондензатори

470MF/400V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,52 лв.

470MF/450V 105C електролитен кондензатор d=25mm h=41mm

#31417

Кондензатори

470MF/450V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,50 лв.

470uF/50V 105C EXTR.LOW IMP. електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5 0.044R

#28767

Кондензатори

470MF/50V 105C EXTR.LOW IMP.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

470uF/63V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5

#27043

Кондензатори

470MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

470PF/10KV KB4A471K-L018B кондензатор 470pF 10000V

#32400

Кондензатори

470PF/10KV

Налично: yes/no
0,55 лв.

470PF/630VDC Polypropylene 250Vac/1kHz 4.5x6x7.2 RM5

#32044

Кондензатори

470PF/630VDC

Налично: yes/no
0,33 лв.

47uF/100V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=12mm RM5

#27054

Кондензатори

47MF/100V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

47uF/25V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28306

Кондензатори

47MF/25V ENR

Налично: yes/no
0,70 лв.

47uF/450V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=36mm

#37624

Кондензатори

47MF/450V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
2,30 лв.

47uF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#30269

Кондензатори

47MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

47NF/630V керамичен кондензатор

#33266

Кондензатори

47NF/630V

Налично: yes/no
0,21 лв.

47PF/6300V керамичен кондензатор 47pF 6300V

#33329

Кондензатори

47PF/6300V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,22 лв.

4W 0R39 RES 0R39 4W

#28763

Резистори/Resistors

4W 0R39

Налично: yes/no
0,40 лв.

52PIN INCH RASTER SOCKET IC Обикновен цокъл за ИС 52pin

#27159

Цокли/Sockets

52PIN INCH RASTER SOCKET IC

Налично: yes/no
0,80 лв.

56PIN INCH RASTER SOCKET IC Обикновен цокъл за ИС 56pin

#27767

Цокли/Sockets

56PIN INCH RASTER SOCKET IC

Налично: yes/no
1,00 лв.

5PF/3000V керамичен кондензатор 5pF 3000V

#33100

Кондензатори

5PF/3000V

Налично: yes/no
0,69 лв.

5W 0R10 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.10R

#32046

Резистори/Resistors

5W 0R10

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

5W 0R22 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.22R

#28361

Резистори/Resistors

5W 0R22

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 0R27 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.22R

#37666

Резистори/Resistors

5W 0R27

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 0R47 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.47R

#30908

Резистори/Resistors

5W 0R47

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

5W 0R56 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.56R

#27188

Резистори/Resistors

5W 0R56

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

5W 0R68 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.68R

#27912

Резистори/Resistors

5W 0R68

Налично: yes/no
0,18 лв.

5W 0R82 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.82R

#27914

Резистори/Resistors

5W 0R82

Налично: yes/no
0,21 лв.

5W 10R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.22R

#37667

Резистори/Resistors

5W 10R

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 15R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 0.15R

#27916

Резистори/Resistors

5W 15R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,37 лв.

5W 1R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 1R

#27099

Резистори/Resistors

5W 1R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,19 лв.

5W 1R2 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 1R2

#27192

Резистори/Resistors

5W 1R2

Налично: yes/no
0,20 лв.

5W 1R5 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 1R5

#27027

Резистори/Resistors

5W 1R5

Налично: yes/no
0,16 лв.

5W 1R8 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 1R8

#27196

Резистори/Resistors

5W 1R8

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

5W 22R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 22R

#28630

Резистори/Resistors

5W 22R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,31 лв.

5W 27R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 27R

#27902

Резистори/Resistors

5W 27R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

5W 2R2 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 2R2

#27201

Резистори/Resistors

5W 2R2

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 2R7 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 2.7R

#27235

Резистори/Resistors

5W 2R7

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 33R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 33R

#27199

Резистори/Resistors

5W 33R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

5W 3R3 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 3.3R

#32047

Резистори/Resistors

5W 3R3

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

5W 3R9 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 3.9R

#31149

Резистори/Resistors

5W 3R9

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

5W 470R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 470R

#28360

Резистори/Resistors

5W 470R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,26 лв.

5W 47R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 47R

#27098

Резистори/Resistors

5W 47R

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 4R7 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 4.7R

#30335

Резистори/Resistors

5W 4R7

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

5W 56R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 56R

#27205

Резистори/Resistors

5W 56R

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 5R6 resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 5R6

#30334

Резистори/Resistors

5W 5R6

Налично: yes/no
0,25 лв.

5W 82R resistor cement wire wound 5W(10x22) 5% 82R

#27206

Резистори/Resistors

5W 82R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,26 лв.

6.8MF/10V SMD ЕЛЕКТРОЛИТНИ КОНДЕНЗАТОРИ

#30946

Кондензатори

6.8MF/10V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

64PIN INCH RASTER SOCKET IC Обикновен цокъл за ИС 64pin

#27502

Цокли/Sockets

64PIN INCH RASTER SOCKET IC

Налично: yes/no
1,30 лв.

6800uF/10V електролитен кондензатор

#29353

Кондензатори

6800MF/10V

Налично: yes/no
0,47 лв.

680uF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27666

Кондензатори

680MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,40 лв.

680uF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=11mm h=21mm

#31777

Кондензатори

680MF/35V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,70 лв.

680NF/400V полиестерен кондензатор 680nF 400V 10% 25x8x15mm RM22.5

#40096

Кондензатори

680NF/400V

Налично: yes/no
0,60 лв.

68uF/400V 105C електролитен кондензатор d=20mm h=30mm

#31929

Кондензатори

68MF/400V 105C

Налично: yes/no
2,64 лв.

6W 6R8 10% резистор

#32391

Резистори/Resistors

6W 6R8 10%

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,26 лв.

8.2NF/400V кондензатор

#29061

Кондензатори

8.2NF/400V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

820uF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=11.5mm

#31994

Кондензатори

820MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,75 лв.

8PIN DIP SOCKET FOR IC Обикновен цокъл за ИС 8pin

#26820

Цокли/Sockets

8PIN DIP SOCKET FOR IC

Налично: yes/no
0,15 лв.

BUZZER без вграден генератор

#29969

Други

BUZZER

Налично: yes/no
1,00 лв.

C 0.63/2000V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#28291

Кондензатори

C 0.63/2000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 0.72/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31462

Кондензатори

C 0.72/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 0.83/2300V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31070

Кондензатори

C 0.83/2300V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 1.03/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#29577

Кондензатори

C 1.03/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,83 лв.

C 1.15/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31069

Кондензатори

C 1.15/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C0402 150PF/50V SMD керамичен кондензатор 150pF 50V case:0402

#38055

Кондензатори

C0402 150PF/50V SMD

Налично: yes/no
0,80 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V BLUE

#30175

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V BLUE

Налично: yes/no
0,20 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V GREEN

#30176

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V GREEN

Налично: yes/no
0,20 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V ORANGE

#30177

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V ORANGE

Налично: yes/no
0,20 лв.

CDA 10.7MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 10.7 MHz

#31763

Резонатори&филтри

CDA 10.7MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,39 лв.

CDA 5.5MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 5.5 MHz

#30728

Резонатори&филтри

CDA 5.5MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,67 лв.

CDA 6.5MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 6.5 MHz

#30729

Резонатори&филтри

CDA 6.5MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,77 лв.

CR 4.000 3PIN CRMX0400 Cer.r. 4MHz 0.5%/25C,+/-0.3% -20+80°C, 2x30pF

#29681

Резонатори&филтри

CR 4.000 3PIN CRMX0400

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

CR CSB375P CERAMIC RESONATOR 375KHz

#27123

Резистори/Resistors

CR CSB375P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

CR CSB400P CERAMIC RESONATOR 400KHz

#27125

Резонатори&филтри

CR CSB400P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,16 лв.

CR CSB420P CERAMIC RESONATOR 420KHz

#31172

Резонатори&филтри

CR CSB420P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,26 лв.

CR CSB429E CERAMIC RESONATOR 429KHz

#27124

Резонатори&филтри

CR CSB429E

Налично: yes/no
0,24 лв.

CR CSB430E CERAMIC RESONATOR 430KHz

#31173

Резонатори&филтри

CR CSB430E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,47 лв.

CR CSB432B CERAMIC RESONATOR 432KHz

#27127

Резонатори&филтри

CR CSB432B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

CR CSB440B CERAMIC RESONATOR 440KHz

#30174

Резонатори&филтри

CR CSB440B

Налично: yes/no
0,25 лв.

CR CSB455E CERAMIC RESONATOR 455KHz

#27130

Резонатори&филтри

CR CSB455E

Налично: yes/no
0,40 лв.

CR CSB480 CERAMIC RESONATOR 480KHz

#30248

Резонатори&филтри

CR CSB480

Налично: yes/no
0,34 лв.

CR CSB485 CERAMIC RESONATOR 485KHz

#27128

Резонатори&филтри

CR CSB485

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

CR CSB500E CERAMIC RESONATOR 500KHz

#27129

Резонатори&филтри

CR CSB500E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

CR CSB500F2 CERAMIC RESONATOR 500KHz

#31174

Резонатори&филтри

CR CSB500F2

Налично: yes/no
3,51 лв.

CR CSB503E5 CERAMIC RESONATOR 503KHz

#30280

Резонатори&филтри

CR CSB503E5

Налично: yes/no
0,56 лв.

CR CSB503F45 CERAMIC RESONATOR 503KHz

#30281

Резонатори&филтри

CR CSB503F45

Налично: yes/no
0,83 лв.

CR CSB560P CERAMIC RESONATOR 560KHz

#29679

Резонатори&филтри

CR CSB560P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

CR CSB640E CERAMIC RESONATOR 640KHz

#31276

Резонатори&филтри

CR CSB640E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

FTULKI

#28136

Други

FTULKI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

FTULKI TO220 Изолационна втулка

#28135

Други

FTULKI TO220

Налично: yes/no
0,12 лв.

FUSE 37X10MM 30A предпазител 30A 37X10MM

#38334

Предпазители/Fuses

FUSE 37X10MM 30A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

FUSE 37X10MM 40A предпазител 40A 37X10MM

#38335

Предпазители/Fuses

FUSE 37X10MM 40A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

FUSE 37X10MM 60A предпазител 60A 37X10MM

#38242

Предпазители/Fuses

FUSE 37X10MM 60A

Налично: yes/no
1,50 лв.

FUSE 5KV 0.6A Предпазител за Микровълнова печка

#29651

Предпазители/Fuses

FUSE 5KV 0.6A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

FUSE 5KV 0.8A Предпазител за Микровълнова печка

#33071

Предпазители/Fuses

FUSE 5KV 0.8A

Налично: yes/no
1,00 лв.

FUSE 5KV 1A Предпазител за Микровълнова печка

#33072

Предпазители/Fuses

FUSE 5KV 1A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

FUSE 5X20MM F0.080A бърз предпазител 80mA L=5mm ф=20mm 250VAC

#31092

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.080A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,23 лв.

FUSE 5X20MM F0.100A бърз предпазител 100mA L=5mm ф=20mm 250VAC

#31093

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.100A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,21 лв.

FUSE 5X20MM F0.200A бърз предпазител 200mA L=5mm ф=20mm 250VAC

#31232

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.200A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F0.630A бърз предпазител 630mA 5X20 MM 250VAC

#32288

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.630A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F0.750A бърз предпазител 750mA L=5mm ф=20mm 250VAC

#31233

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.750A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F0.800A бърз предпазител 800mA 5X20 MM 250VAC

#31234

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F0.800A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F1.250A бърз предпазител 1.250A 5X20MM 250VAC

#27044

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F1.250A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F1.500A бърз предпазител 1.5A 5X20MM 250VAC

#31236

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F1.500A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F1.600A бърз предпазител 1.6A 5X20MM 250VAC

#31361

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F1.600A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

FUSE 5X20MM F10A бърз предпазител 10A 5X20 MM 250VAC

#30349

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F10A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F12A бърз предпазител 12A 5X20MM 250VAC

#31449

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F12A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F13A бърз предпазител 13A 20MM 250VAC

#31400

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F13A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F15A бърз предпазител 15A 5X20 MM 250VAC

#29451

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F15A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F1A бърз предпазител 1A 5X20MM 250VAC

#31235

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F1A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F2.5A бърз предпазител 2.5A 5X20 MM 250VAC

#27826

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F2.5A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F20A бърз предпазител 20A 5X20 MM 250VAC

#27827

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F20A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F2A бърз предпазител 2A 5X20 MM 250VAC

#32414

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F2A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F3.15A бърз предпазител 3.15A 5X20 MM 250VAC

#27828

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F3.15A

Налично: yes/no
0,80 лв.

FUSE 5X20MM F3.5A бърз предпазител 3.5A 5X20 MM 250VAC

#31418

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F3.5A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F30A бърз предпазител 30A 5X20MM 250VAC

#27158

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F30A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F3A бърз предпазител 3A 5X20 MM 250VAC

#27829

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F3A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F4A бърз предпазител 4A 5X20 MM 250VAC

#32415

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F4A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F5A бърз предпазител 5A 5X20 MM 250VAC

#30353

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F5A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F6.3A бърз предпазител 6.3A 5X20 MM 250VAC

#30352

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F6.3A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F6A бърз предпазител 6A 5X20 MM 250VAC

#31419

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F6A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F7A бърз предпазител 7A 5X20 MM 250VAC

#30351

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F7A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F8A бърз предпазител 8A 5X20 MM 250VAC

#30354

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F8A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM F9A бърз предпазител 9A 5X20 MM 250VAC

#30350

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM F9A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM T0.200A бавен предпазител 200mA 5X20 MM 250VAC

#32194

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM T0.200A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM T1A бавен предпазител 1A 5X20 MM 250VAC

#31912

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM T1A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM T2A бавен предпазител 2A 5X20 MM 250VAC

#32520

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM T2A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 5X20MM T4A бавен предпазител 4A 5X20 MM 250VAC

#30456

Предпазители/Fuses

FUSE 5X20MM T4A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

FUSE 6.3X30MM F0.500A бърз предпазител 500mA 6.3X30MM 250VAC

#31317

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F0.500A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F1.5A бърз предпазител 1.5A 6.3X30 MM 250VAC

#31238

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F1.5A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F10A бърз предпазител 10A 6.3X30 MM 250VAC

#30457

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F10A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F15A бърз предпазител 15A 6.3X30 MM 250VAC

#33073

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F15A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F1A бърз предпазител 1A 6.3X30 MM 250VAC

#30594

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F1A

Налично: yes/no
0,15 лв.

FUSE 6.3X30MM F20A бърз предпазител 20A 6.3X30 MM 250VAC

#31094

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F20A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

FUSE 6.3X30MM F25A бърз предпазител 25A 6.3X30 MM 250VAC

#31095

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F25A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,21 лв.

FUSE 6.3X30MM F2A бърз предпазител 2A 6.3X30MM 250VAC

#27685

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F2A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F3A бърз предпазител 3A 6.3X30MM 250VAC

#29309

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F3A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F4A бърз предпазител 4A 6.3X30MM 250VAC

#29499

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F4A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F5A бърз предпазител 5A 6.3X30 MM 250VAC

#27830

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F5A

Налично: yes/no
0,15 лв.

FUSE 6.3X30MM F6.3A бърз предпазител 6.3A 6.3X30MM 250VAC

#29736

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F6.3A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE 6.3X30MM F6A бърз предпазител 6A 6.3X30MM 250VAC

#32901

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F6A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,11 лв.

FUSE 6.3X30MM F8A бърз предпазител 8A 6.3X30MM 250VAC

#31239

Предпазители/Fuses

FUSE 6.3X30MM F8A

Налично: yes/no
0,20 лв.

FUSE AUTO 10A Стопяем вид предпазител 10A

#40204

Предпазители/Fuses

FUSE AUTO 10A

Налично: yes/no
0,40 лв.

FUSE F1003 2A 10.1x3.0 x3.0mm SMD Бавнодействащ предпазител 2A 250VAC

#38521

Предпазители/Fuses

FUSE F1003 2A

Налично: yes/no
1,50 лв.

FUSE F1206 1A 2x6mm SMD предпазител 1A

#32652

Предпазители/Fuses

FUSE F1206 1A

Налично: yes/no
1,06 лв.

FUSE F1206 2A 2x6mm SMD предпазител 2A

#32653

Предпазители/Fuses

FUSE F1206 2A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,06 лв.

FUSE F1206 4A 2x6mm SMD предпазител 4A

#32654

Предпазители/Fuses

FUSE F1206 4A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,06 лв.

FUSE F1206 4A USI 3.2x1.6mm SMD Бърз предпазител 2A 32VAC/63VDC

#38522

Предпазители/Fuses

FUSE F1206 4A USI

Налично: yes/no
1,20 лв.

FUSE F1206 5A 2x6mm SMD предпазител 5A

#32655

Предпазители/Fuses

FUSE F1206 5A

Налично: yes/no
1,06 лв.

FUSE F3.15A 250V бърз предпазител за монтаж на платка FH602

#31612

Предпазители/Fuses

FUSE F3.15A 250V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,74 лв.

FUSE HOLDER 5X20MM Държач за предпазител 5х20 mm клипс

#32052

Други

FUSE HOLDER 5X20MM

Налично: yes/no
0,10 лв.

FUSE HOLDER MT-115 Държач за предпазител 4Connect Mini ANL FH

#38336

Други

FUSE HOLDER MT-115

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

FUSE T0.630A 250V бавен предпазител за монтаж на платка

#31531

Предпазители/Fuses

FUSE T0.630A 250V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,71 лв.

FUSE T3.15A 250V бавен предпазител за монтаж на платка FP801S

#31609

Предпазители/Fuses

FUSE T3.15A 250V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,70 лв.

ICP-N10 0.400A Circuit protection elements,resistance:0.200R

#27871

Предпазители/Fuses

ICP-N10 0.400A

С поръчка
0,70 лв.

ICP-N15 0.600A Circuit protection elements,resistance:0.135R

#27872

Предпазители/Fuses

ICP-N15 0.600A

Налично: yes/no
0,70 лв.

ICP-N20 0.800A Circuit protection elements,resistance:0.100R

#27873

Предпазители/Fuses

ICP-N20 0.800A

С поръчка
0,70 лв.

ICP-N25 1A Circuit protection elements,resistance:0.070R

#27874

Предпазители/Fuses

ICP-N25 1A

Налично: yes/no
0,70 лв.

ICP-N38 1.5A Circuit protection elements,resistance:0.042R

#27875

Предпазители/Fuses

ICP-N38 1.5A

С поръчка
0,70 лв.

ICP-N5 Circuit protection elements

#28882

Предпазители/Fuses

ICP-N5

С поръчка
0,70 лв.

ICP-N50 2A Circuit protection elements,resistance:0.035R

#28162

Предпазители/Fuses

ICP-N50 2A

С поръчка
0,80 лв.

ICP-N75 2.7A Circuit protection elements

#28163

Предпазители/Fuses

ICP-N75 2.7A

С поръчка
0,70 лв.

INDUCTOR 1210 100 UH 10%

#39978

Кондензатори

INDUCTOR 1210 100 UH 10%

Налично: yes/no
0,70 лв.

MIC COND. 10MM микрофонна капсула ф10mm

#28428

Други

MIC COND. 10MM

Налично: yes/no
0,63 лв.

MIC COND. 5MM микрофонна капсула ф5 mm

#32979

Други

MIC COND. 5MM

Налично: yes/no
1,00 лв.

MIC COND. 6MM микрофонна капсула ф6 mm

#32980

Други

MIC COND. 6MM

Налично: yes/no
1,50 лв.

NTC KCC330 THERMISTOR

#27085

Термистори/PTC&NTC

NTC KCC330

Налично: yes/no
1,48 лв.

POT B100K Логаритмичен потенциометър 100KR

#38549

Потенциометри

POT B100K

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B100K 6+1 Логаритмичен потенциометър 100KR

#38545

Потенциометри

POT B100K 6+1

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B100K 7pin Логаритмичен потенциометър 100KR

#38548

Потенциометри

POT B100K 7PIN

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B15 MONO Логаритмичен потенциометър 15KR

#38547

Потенциометри

POT B15 MONO

Налично: yes/no
2,70 лв.

POT B50K 6+1 Логаритмичен потенциометър 50KR

#38546

Потенциометри

POT B50K 6+1

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT ENCODER 12X14MM БЕЗКОНЕЧЕН ПОТЕНЦИОМЕТЪР ЗА АВТОКАСЕТОФОН

#29610

Потенциометри

POT ENCODER 12X14MM

Налично: yes/no
7,50 лв.

POT ENCODER 12X14MM H=16MM БЕЗКОНЕЧЕН ПОТЕНЦИОМЕТЪР ЗА АВТОКАСЕТОФОН

#36635

Потенциометри

POT ENCODER 12X14MM H=16MM

Налично: yes/no
5,00 лв.

POT ENCODER N d=23mm h=9mm вътрешен отвор:d=18mm

#34589

Потенциометри

POT ENCODER N

Налично: yes/no
7,70 лв.

QR 10.000000 HC49S 10.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31894

Резонатори&филтри

QR 10.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 12.000000 HC49S 12.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31895

Резонатори&филтри

QR 12.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 12.800000 HC49U 12.800 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31639

Резистори/Resistors

QR 12.800000 HC49U

Налично: yes/no
0,56 лв.

QR 12.890000 HC49U 12.890 MHz Quarz Rezonator Crystall

#30906

Резистори/Resistors

QR 12.890000 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,60 лв.

QR 14.31818 HC49S SMD 14.31818 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31391

Резистори/Resistors

QR 14.31818 HC49S SMD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,20 лв.

QR 16.000000 HC49SM 16.000 MHz HC49SM 20ppm 20pF -20+70°C

#31898

Резистори/Resistors

QR 16.000000 HC49SM

Налично: yes/no
0,65 лв.

QR 18.432000 CRYSTAL OSCILLATORS FUL DIP TTL

#31653

Резонатори&филтри

QR 18.432000

Налично: yes/no
1,34 лв.

QR 18.432000 HC49U Crystal Fund 18.432 MHz 20ppm 20pF -20+70°C

#30389

Резонатори&филтри

QR 18.432000 HC49U

Налично: yes/no
0,90 лв.

QR 20.250000 HC49U 20.250 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31416

Резонатори&филтри

QR 20.250000 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,70 лв.

QR 22.118400 HC49S 22.1184 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31896

Резонатори&филтри

QR 22.118400 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 25.000000 HC49S 25.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31897

Резонатори&филтри

QR 25.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 27.000000 HC49U 27.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28825

Резонатори&филтри

QR 27.000000 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,90 лв.

QR 27.000000 HC49US 27.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31640

Резонатори&филтри

QR 27.000000 HC49US

Налично: yes/no
0,67 лв.

QR 28.63636 HC49SM 30ppm 18pF -20+70°C

#37773

Резонатори&филтри

QR 28.63636 HC49SM

Налично: yes/no
1,10 лв.

QR 3.276800 HC49U 3.2768 MHz HC49U 20ppm 20pF -20+70°C

#31889

Резонатори&филтри

QR 3.276800 HC49U

Налично: yes/no
0,57 лв.

QR 3.579540 HC49U 3.579540 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28460

Резонатори&филтри

QR 3.579540 HC49U

Налично: yes/no
1,48 лв.

QR 3.579545 HC49U 3.579545 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28034

Резонатори&филтри

QR 3.579545 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,68 лв.

QR 3.686400 HC49S 3.6864 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31890

Резонатори&филтри

QR 3.686400 HC49S

Налично: yes/no
0,49 лв.

QR 30.000000 HC49S 30.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31900

Резонатори&филтри

QR 30.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,45 лв.

QR 32.768 2X6MM Crystal Fund 32.768kHz 2X6 mm 20ppm 12.5pF -20+70°

#29678

Резонатори&филтри

QR 32.768 2X6MM

Налично: yes/no
0,40 лв.

QR 32.768 3X8MM Crystal Fund 32.768KHz 3X8 mm 20ppm 12.5pF -20+70°

#29677

Резонатори&филтри

QR 32.768 3X8MM

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,56 лв.

QR 32.768 ECX1210B Crystal Fund 32.768kHz,1.2x1.0x0.35 mm ceramic package 12.5pF -40+85°

#39465

Резонатори&филтри

QR 32.768 ECX1210B

Налично: yes/no
6,00 лв.

QR 4.000000 HC49S 4.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#29680

Резонатори&филтри

QR 4.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,58 лв.

QR 4.000000 HC49U 4.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#32993

Резонатори&филтри

QR 4.000000 HC49U

Налично: yes/no
0,40 лв.

QR 4.433619 HC49U 4.433619 MHz Quarz Rezonator Crystall

#27137

Резонатори&филтри

QR 4.433619 HC49U

Налично: yes/no
0,46 лв.

QR 4.915200 HC49S 4.9152 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31892

Резонатори&филтри

QR 4.915200 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 40.000000 40.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#30162

Резонатори&филтри

QR 40.000000

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,37 лв.

QR 40.000000 HC49S 40.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31899

Резонатори&филтри

QR 40.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,48 лв.

QR 6.000000 HC49S 6.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31891

Резонатори&филтри

QR 6.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 8.000000 HC49S 8.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31893

Резонатори&филтри

QR 8.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 8.867230 HC49U 8.867230 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28459

Резонатори&филтри

QR 8.867230 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.

R0402 100KR 1% SMD резистор 100KR case:0402

#39461

Резистори/Resistors

R0402 100KR 1% SMD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,05 лв.

R0402 220KR 1% SMD резистор 220KR case:0402

#39462

Резистори/Resistors

R0402 220KR 1% SMD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

R0402 330KR 5% SMD резистор 330KR case:0402

#38051

Резистори/Resistors

R0402 330KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R0402 360KR 5% SMD резистор 360KR case:0402

#38052

Резистори/Resistors

R0402 360KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,06 лв.

R0402 390KR 5% SMD резистор 390KR case:0402

#38050

Резистори/Resistors

R0402 390KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,06 лв.

R0402 8K2 5% SMD резистор 8K2 case:0402

#38053

Резистори/Resistors

R0402 8K2 5% SMD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

R0603 1R 5% SMD резистор 1R case:0603

#38260

Резистори/Resistors

R0603 1R 5%

Налично: yes/no
0,02 лв.

R0805 330KR 5% SMD резистор 330KR case:0805

#33267

Резистори/Resistors

R0805 330KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R0805 390KR 5% SMD резистор 390KR case:0805

#33268

Резистори/Resistors

R0805 390KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R0805 470KR 5% SMD резистор 470KR case:0805

#33269

Резистори/Resistors

R0805 470KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R1206 100R 1% SMD резистор 100R 1/4W толеранс 1% case:1206

#40059

Резистори/Resistors

R1206 100R 1% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 10R 1% SMD резистор 10R 1/4W толеранс 1% case:1206

#32635

Резистори/Resistors

R1206 10R 1% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 150K 5% SMD резистор 150K case:1206

#32911

Резистори/Resistors

R1206 150K 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R1206 150R 5% SMD резистор 150R case:1206

#32638

Резистори/Resistors

R1206 150R 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R1206 15R 5% SMD резистор 15R case:1206

#32636

Резистори/Resistors

R1206 15R 5% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 1KR 5% SMD резистор 1KR case:1206

#32912

Резистори/Resistors

R1206 1KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 1R 1% SMD резистор 1R case:1206

#32637

Резистори/Resistors

R1206 1R 1% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 22R 1% SMD резистор 22R 1/4W толеранс 1% case:1206

#40057

Резистори/Resistors

R1206 22R 1% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 270KR 5% SMD резистор 270KR case:1206

#32639

Резистори/Resistors

R1206 270KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R1206 2K2 5% SMD резистор 2K2 case:1206

#33377

Резистори/Resistors

R1206 2K2 5% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 2K0 5% SMD резистор 2KR case:1206

#38113

Резистори/Resistors

R1206 2KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

R1206 47R 1% SMD резистор 47R 1/4W толеранс 1% case:1206

#40058

Резистори/Resistors

R1206 47R 1% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 4R7 1% SMD резистор 4R7 case:1206

#33398

Резистори/Resistors

R1206 4R7 1% SMD

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

R1206 4R7 5% SMD резистор 4R7 case:1206

#31887

Резистори/Resistors

R1206 4R7 5% SMD

Налично: yes/no
0,10 лв.

R1206 680KR 5% SMD резистор 680KR case:1206

#32647

Резистори/Resistors

R1206 680KR 5% SMD

Налично: yes/no
0,05 лв.

SOCKET ADAPTER 8PIN SKU035430 SOP8 SO8 SOIC8 TO DIP8

#33022

Цокли/Sockets

SOCKET ADAPTER 8PIN

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,00 лв.

SOCKET ADAPTER 8PIN SOP8 SO8 SOIC8 TO DIP16

#39769

Цокли/Sockets

SOCKET ADAPTER 8PIN ->16PIN

Налично: yes/no
20,00 лв.

SOCKET WJS204-8 ЦОКЪЛ ЗА АВТОМОБИЛНО РЕЛЕ С КАБЕЛИ

#30063

Цокли/Sockets

SOCKET WJS204-8

Налично: yes/no
4,00 лв.

TERMO FUSE 2A TF-115 термо предпазител 2А 115 С

#32195

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE 2A TF-115

Налично: yes/no
0,50 лв.

TERMO FUSE 2A TF-125 термо предпазител 2А 125 С

#32196

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE 2A TF-125

Налично: yes/no
0,50 лв.

TERMO FUSE 2A TF-130 термо предпазител 2А 130 С

#28657

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE 2A TF-130

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

TERMO FUSE 2A TF-135 термо предпазител 2А 135 С

#33380

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE 2A TF-135

Налично: yes/no
0,50 лв.

TERMO FUSE 2A TF-138 термо предпазител 2А 138 С

#33381

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE 2A TF-138

Налично: yes/no
0,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D077 термо предпазител 10А 77 С

#31322

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D077

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D094 термо предпазител 10А 94 С

#31325

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D094

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D098 термо предпазител 10А 98 С

#29310

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D098

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,08 лв.

TERMO FUSE TZ-D099 термо предпазител 10А 99 С

#31323

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D099

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D100 термо предпазител 10А 100 С

#29311

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D100

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,37 лв.

TERMO FUSE TZ-D104 термо предпазител 10А 104 С

#37936

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D104

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D105 термо предпазител 15А 105 С

#31324

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D105

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D110 термо предпазител 10А 110 С

#29312

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D110

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,41 лв.

TERMO FUSE TZ-D113 термо предпазител 10А 113 С

#31380

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D113

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D115 термо предпазител 10А 115 С

#38466

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D115

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D117 термо предпазител 10А 117 С

#30596

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D117

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D119 термо предпазител 10А 119 С

#29313

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D119

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,17 лв.

TERMO FUSE TZ-D121 термо предпазител 10А 121 С

#31193

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D121

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D128 термо предпазител 10А 128 С

#30597

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D128

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D135 термо предпазител 10А 135 С

#37935

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D135

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D139 термо предпазител 10А 139 С

#30595

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D139

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,53 лв.

TERMO FUSE TZ-D142 термо предпазител 10А 142 С

#29314

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D142

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D152 термо предпазител 10А 152 С

#27177

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D152

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D169 термо предпазител 10А 169 С MEGAN

#27344

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D169

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D172 термо предпазител 10А 172 С

#30377

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D172

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D184 термо предпазител 10А 184 С

#26860

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D184

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D187 термо предпазител 10А 187 С

#38464

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D187

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D192 термо предпазител 10А 192 С

#30378

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D192

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D193 термо предпазител 10А 193 С

#38465

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D193

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D195 термо предпазител 10А 195 С

#27343

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D195

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D216 термо предпазител 10А 216 С

#27165

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D216

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D226 термо предпазител 10А 226 С

#31186

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D226

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,88 лв.

TERMO FUSE TZ-D227 термо предпазител 10А 227 С

#30379

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D227

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D228 термо предпазител 10А 228 С

#27037

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D228

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D240 термо предпазител 10А 240 С

#30380

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D240

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D250 термо предпазител 10А 250 С

#38463

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D250

Налично: yes/no
1,50 лв.

TERMO FUSE TZ-D260 термо предпазител 10А 260 С

#29841

Предпазители/Fuses

TERMO FUSE TZ-D260

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,62 лв.

TRIMMER 100R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28311

Потенциометри

TRIMMER 100R

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 10KR тример потенциометър вертикален монтаж

#27105

Потенциометри

TRIMMER 10KR

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 22KR тример потенциометър вертикален монтаж

#27107

Потенциометри

TRIMMER 22KR

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 470R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#27103

Потенциометри

TRIMMER 470R

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 4K7 тример потенциометър хоризонтален монтаж 4.7KR

#27104

Потенциометри

TRIMMER 4К7

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 680R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28307

Потенциометри

TRIMMER 680R

Налично: yes/no
0,20 лв.

TRIMMER 6K8 тример потенциометър хоризонтален монтаж 6.8KR

#28308

Потенциометри

TRIMMER 6K8

Налично: yes/no
0,20 лв.

VARISTOR TVR10681 варистор

#31611

Варистори

VARISTOR TVR10681

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.

VARISTOR VCR07D431K варистор 7mm 275V-350V

#32398

Варистори

VARISTOR VCR07D431K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

VARISTOR VCR10D271K варистор 10mm 175V-225V

#31507

Варистори

VARISTOR VCR10D271K

Налично: yes/no
0,21 лв.

VARISTOR VCR10D471K варистор 10mm 275V-350V

#31508

Варистори

VARISTOR VCR10D471K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,22 лв.

VARISTOR VCR14D431K варистор 14mm 275V-350V

#31509

Варистори

VARISTOR VCR14D431K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,44 лв.

VARISTOR VCR14D471K варистор 14mm 300V-385V

#32396

Варистори

VARISTOR VCR14D471K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

VARISTOR VCR20D431K варистор 20mm 275V-350V

#32397

Варистори

VARISTOR VCR20D431K

Налично: yes/no
1,02 лв.

VARISTOR VCR20D751K варистор 20mm 460V-615V

#31766

Варистори

VARISTOR VCR20D751K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,69 лв.