• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи - Други

BUZZER без вграден генератор

#29969

Други

BUZZER

Налично: yes/no
1,00 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V BLUE

#30175

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V BLUE

Налично: yes/no
0,20 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V GREEN

#30176

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V GREEN

Налично: yes/no
0,20 лв.

CAP FOR LAMP 3MM 12V ORANGE

#30177

Други

CAP FOR LAMP 3MM 12V ORANGE

Налично: yes/no
0,20 лв.

FTULKI

#28136

Други

FTULKI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

FTULKI TO220 Изолационна втулка

#28135

Други

FTULKI TO220

Налично: yes/no
0,12 лв.

FUSE HOLDER 5X20MM Държач за предпазител 5х20 mm клипс

#32052

Други

FUSE HOLDER 5X20MM

Налично: yes/no
0,10 лв.

FUSE HOLDER MT-115 Държач за предпазител 4Connect Mini ANL FH

#38336

Други

FUSE HOLDER MT-115

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

MIC COND. 10MM микрофонна капсула ф10mm

#28428

Други

MIC COND. 10MM

Налично: yes/no
0,63 лв.

MIC COND. 5MM микрофонна капсула ф5 mm

#32979

Други

MIC COND. 5MM

Налично: yes/no
1,00 лв.

MIC COND. 6MM микрофонна капсула ф6 mm

#32980

Други

MIC COND. 6MM

Налично: yes/no
1,50 лв.