• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи - Кондензатори

0.22MF/50V SMD електролитен кондензатор

#28088

Кондензатори

0.22MF/50V

Налично: yes/no
0,22 лв.

0.47MF/50V SMD електролитен кондензатор

#28089

Кондензатори

0.47MF/50V

Налично: yes/no
0,22 лв.

0.47MF/63V 85C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#31275

Кондензатори

0.47MF/63V 85C

Налично: yes/no
0,04 лв.

1.2MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1.2uF 450VAC

#32981

Кондензатори

1.2MF/450VAC

С поръчка
2,80 лв.

1.5MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1.5uF 450VAC

#38564

Кондензатори

1.5MF/450VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,80 лв.

10000MF/100V 85C електролитен кондензатор AUDIO

#31906

Кондензатори

10000MF/100V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
18,50 лв.

10000MF/16V 105C електролитен кондензатор

#31907

Кондензатори

10000MF/16V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,25 лв.

10000MF/35V електролитен кондензатор d=25mm h=46mm

#31908

Кондензатори

10000MF/35V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
8,11 лв.

10000MF/63V 85C електролитен кондензатор d=28mm h=50mm AUDIO

#27218

Кондензатори

10000MF/63V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
11,12 лв.

10000MF/80V 85C електролитен кондензатор d=35mm h=60mm

#31475

Кондензатори

10000MF/80V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,92 лв.

1000MF/100V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=40mm

#27066

Кондензатори

1000MF/100V 105C

Налично: yes/no
2,50 лв.

1000MF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=41mm F=7.5mm

#27764

Кондензатори

1000MF/100V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
2,50 лв.

1000MF/10V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31992

Кондензатори

1000MF/10V 105C

Налично: yes/no
0,25 лв.

1000MF/10V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=12mm

#28275

Кондензатори

1000MF/10V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

1000MF/16V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=16mm RM3.5

#29545

Кондензатори

1000MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

1000MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=9mm h=19mm

#27890

Кондензатори

1000MF/16V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

1000MF/25V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm RM5

#30804

Кондензатори

1000MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,45 лв.

1000MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31505

Кондензатори

1000MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

1000MF/35V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=20mm RM5

#28471

Кондензатори

1000MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,70 лв.

1000MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#30805

Кондензатори

1000MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,90 лв.

1000MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=26mm

#27065

Кондензатори

1000MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,20 лв.

1000MF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31993

Кондензатори

1000MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

1000MF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=12mm

#30272

Кондензатори

1000MF/6.3V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

1000MF/63V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=32mm

#31123

Кондензатори

1000MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

1000MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=32mm

#31161

Кондензатори

1000MF/63V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,76 лв.

1000MF/63V 85C електролитен кондензатор d=16mm h=26mm

#27217

Кондензатори

1000MF/63V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,52 лв.

100MF/100V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#27487

Кондензатори

100MF/100V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,57 лв.

100MF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#27844

Кондензатори

100MF/100V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

100MF/160V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=25mm

#31467

Кондензатори

100MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

100MF/160V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm F=7.5mm

#29966

Кондензатори

100MF/160V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,20 лв.

100MF/16V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#28090

Кондензатори

100MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,10 лв.

100MF/200V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31526

Кондензатори

100MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,30 лв.

100MF/250V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#30166

Кондензатори

100MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,42 лв.

100MF/25V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm RM2

#30445

Кондензатори

100MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,15 лв.

100MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3mm h=11mm

#32513

Кондензатори

100MF/25V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

100MF/35V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=12mm RM2.5

#31747

Кондензатори

100MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

100MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=12mm

#27843

Кондензатори

100MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

100MF/35V 105C MINI електролитен кондензатор d=8mm h=9mm 20%,RM3.5

#27931

Кондензатори

100MF/35V 105C MIINI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

100MF/400V 105C 105KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=36mm 20%,RM7.5

#27083

Кондензатори

100MF/400V 105C 105KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,83 лв.

100MF/400V 105C LOW ESR 2.5R електролитен кондензатор d=16mm h=32mm RM7.5 Long Life 10000h

#31122

Кондензатори

100MF/400V 105C LOW ESR 2.5R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,90 лв.

100MF/450V 105C електролитен кондензатор d=14mm h=37mm 20%,

#28026

Кондензатори

100MF/450V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,56 лв.

100MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=12mm

#27239

Кондензатори

100MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,40 лв.

100MF/50V ENR НЕПОЛЯРЕН ЕЛЕКТРОЛИТЕН КОНДЕНЗАТОР

#29047

Кондензатори

100MF/50V ENR

Не се доставя
0,66 лв.

100MF/6.3V SMD SMD електролитен кондензатор

#28091

Кондензатори

100MF/6.3V SMD

С поръчка
0,29 лв.

100MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31159

Кондензатори

100MF/63V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

100MF/63V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=8mm h=16mm 20%,RM3.5

#27060

Кондензатори

100MF/63V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

100NF/10V CC0402KPX5R6BB104 MLCC - SMD/SMT 100nF 10V X5R 10%

#39456

Кондензатори

100NF/10V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

100NF/400V керамичен кондензатор 100nF 400V

#27062

Кондензатори

100NF/400V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

100NF/630V керамичен кондензатор 100nF 630V

#30171

Кондензатори

100NF/630V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

100NF/630V HITANO керамичен кондензатор 100nF 630V

#30199

Кондензатори

100NF/630V HITANO

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,19 лв.

10MF/100V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm RM2

#30149

Кондензатори

10MF/100V 105C

Налично: yes/no
0,18 лв.

10MF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6mm h=11mm

#30735

Кондензатори

10MF/100V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

10MF/100V 105C SMD електролитен кондензатор d=6.3mm h=7.7mm

#31768

Кондензатори

10MF/100V 105C SMD

Налично: yes/no
0,51 лв.

10MF/160V 105C електролитен кондензатор

#27164

Кондензатори

10MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,27 лв.

10MF/250V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#30439

Кондензатори

10MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,47 лв.

10MF/250V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#27057

Кондензатори

10MF/250V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

10MF/35V 105C електролитен кондензатор d=4mm h=12mm

#28271

Кондензатори

10MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

10MF/400V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=20mm

#29750

Кондензатори

10MF/400V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,51 лв.

10MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=14mm h=21mm

#31160

Кондензатори

10MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,80 лв.

10MF/450V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#30440

Кондензатори

10MF/450V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

10MF/50V 105C електролитен кондензатор d=4mm h=10mm

#31991

Кондензатори

10MF/50V 105C

Налично: yes/no
0,15 лв.

10MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#30438

Кондензатори

10MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,10 лв.

10MF/50V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=5mm h=11mm20%,RM2

#27245

Кондензатори

10MF/50V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,09 лв.

10NF/1600VDC Polypropylene 650VAC/1kHz 10.5x20.5x26.5 RM22.5

#32042

Кондензатори

10NF/1600VDC

Налично: yes/no
1,53 лв.

10NF/2000VDC Polypropylene 700VAC/1kHz 11x21x31.5 RM27.5

#27824

Кондензатори

10NF/2000VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,36 лв.

10NF/630VDC Polypropylene 250VAC/1kHz 8.5x10x7.2 RM5

#32043

Кондензатори

10NF/630VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,64 лв.

10PF/3000V керамичен кондензатор 10pF 3000V

#33101

Кондензатори

10PF/3000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,95 лв.

1200MF/200V 105C електролитен кондензатор

#32174

Кондензатори

1200MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,24 лв.

1200MF/25V 105C LOW ESR ALSO:1500MF/25V електролитен конд. d=18mm h=20mm

#31902

Кондензатори

1200MF/25V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

120MF/400V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=40mm 20%, RM7.5

#30264

Кондензатори

120MF/400V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,76 лв.

120PF/200V керамичен кондензатор 120pF 200V

#27978

Кондензатори

120PF/200V

Налично: yes/no
0,02 лв.

12NF/400V керамичен кондензатор 12nF 400V

#28727

Кондензатори

12NF/400V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,62 лв.

12PF/200V керамичен кондензатор 12pF 200V

#27979

Кондензатори

12PF/200V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,02 лв.

1500MF/10V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27040

Кондензатори

1500MF/10V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

1500MF/16V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=25mm

#30103

Кондензатори

1500MF/16V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

1500MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#32356

Кондензатори

1500MF/16V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.

1500MF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=16mm

#30448

Кондензатори

1500MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,34 лв.

150MF/400V 105C SNAP електролитен кондензатор d=25mm h=30mm

#30467

Кондензатори

150MF/400V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,00 лв.

150MF/450V 105C SNAP електролитен кондензатор d=25mm h=35mm

#33325

Кондензатори

150MF/450V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,96 лв.

15PF/6000V керамичен кондензатор 15pF 6000V 15J6KV

#28764

Кондензатори

15PF/6000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
10,00 лв.

180MF/400V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=40mm

#28138

Кондензатори

180MF/400V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,74 лв.

1MF/100V 105C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#31431

Кондензатори

1MF/100V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,13 лв.

1MF/100 ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#32038

Кондензатори

1MF/100V ENR

Налично: yes/no
0,60 лв.

1MF/160V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#31756

Кондензатори

1MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.

1MF/250V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#30265

Кондензатори

1MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

1MF/250V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#29059

Кондензатори

1MF/250V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

1MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#27042

Кондензатори

1MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,19 лв.

1MF/450V 85C електролитен кондензатор d=8 mm h=14mm

#27500

Кондензатори

1MF/450V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,13 лв.

1MF/450VAC Неполярен кондензатор тип CBB61 1uF 450VAC

#40123

Кондензатори

1MF/450VAC

Налично: yes/no
2,40 лв.

1MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#31767

Кондензатори

1MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,10 лв.

1MF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#32037

Кондензатори

1MF/50V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,20 лв.

1MF/63V 105C електролитен кондензатор d=4mm h=7mm

#27209

Кондензатори

1MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

2.2MF/100V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#32039

Кондензатори

2.2MF/100V ENR

Налично: yes/no
0,50 лв.

2.2MF/160V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27486

Кондензатори

2.2MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,05 лв.

2.2MF/250V 105C електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#27041

Кондензатори

2.2MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,57 лв.

2.2MF/250V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#27052

Кондензатори

2.2MF/250V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,00 лв.

2.2MF/25V TMK105CBJ225KV-F MLCC - SMD/SMT 0402 25VDC 2.2uF 10% X5R (2200nF)

#39459

Кондензатори

2.2MF/25V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

2.2MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#30437

Кондензатори

2.2MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,24 лв.

2.2MF/50V SMD електролитен кондензатор

#28092

Кондензатори

2.2MF/50V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,39 лв.

2.2MF/50V 85C електролитен кондензатор d=5 mm h=12mm

#27485

Кондензатори

2.2MF/50V 85C

Налично: yes/no
0,06 лв.

2.2MF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН КОНДЕНЗАТОР НЕПОЛЯРЕН

#28303

Кондензатори

2.2MF/50V ENR

Налично: yes/no
0,90 лв.

2.2MF/6.3V GRM033R60J225ME47D MLCC - SMD/SMT 0201 2.2uF 6.3V (2200nF)

#39458

Кондензатори

2.2MF/6.3V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,70 лв.

2.2MF/63V 105C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#27061

Кондензатори

2.2MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,10 лв.

2.2MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27509

Кондензатори

2.2MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,08 лв.

2.2NF/1000V Y5P керамичен кондензатор 2.2nF 1000V CDHV

#27053

Кондензатори

2.2NF/1000V Y5P

Налично: yes/no
0,28 лв.

2.2NF/10KV KE4A222M-L018B кондензатор 2.2nF 10000V

#32401

Кондензатори

2.2NF/10KV

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,19 лв.

2.2NF/2000V Y5P 2.2nF 2000V DISC Y5P+-10%

#32041

Кондензатори

2.2NF/2000V Y5P

Налично: yes/no
0,32 лв.

2.2NF/3000V керамичен кондензатор 2.2nF 3000V

#27729

Кондензатори

2.2NF/3000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

2.2NF/400V Polyester Cap. 2.5x6.5x7.2 RM5

#32045

Кондензатори

2.2NF/400V

Налично: yes/no
0,33 лв.

2.4NF/1600V керамичен кондензатор 2.4nF 1600V

#28728

Кондензатори

2.4NF/1600V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

2.5MF/450V CBB61 2.5uF 450VAC 70C

#33102

Кондензатори

2.5MF/450V

Налично: yes/no
4,22 лв.

2.5MF/500V CBB61 2.5uF 500VAC

#32982

Кондензатори

2.5MF/500V

Налично: yes/no
4,80 лв.

22000MF/25 105C електролитен кондензатор

#29964

Кондензатори

22000MF/25 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,52 лв.

2200MF/10V 105C електролитен кондензатор

#32098

Кондензатори

2200MF/10V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,34 лв.

2200MF/10V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27149

Кондензатори

2200MF/10V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,50 лв.

2200MF/16V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#30104

Кондензатори

2200MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,60 лв.

2200MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31871

Кондензатори

2200MF/16V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

2200MF/25V 105C електролитен кондензатор

#31270

Кондензатори

2200MF/25V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,48 лв.

2200MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=26mm

#29963

Кондензатори

2200MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,30 лв.

2200MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#31162

Кондензатори

2200MF/35V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,50 лв.

2200MF/35V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=16mm h=25mm RM7.5

#29581

Кондензатори

2200MF/35V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,19 лв.

2200MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=36mm

#29962

Кондензатори

2200MF/50V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

2200MF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#29721

Кондензатори

2200MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,40 лв.

2200MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=41mm

#29588

Кондензатори

2200MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
3,90 лв.

220MF/10V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=7mm

#32287

Кондензатори

220MF/10V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,13 лв.

220MF/160V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=36mm

#30271

Кондензатори

220MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,78 лв.

220MF/16V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=7mm

#27341

Кондензатори

220MF/16V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,16 лв.

220MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8mm h=12mm

#32756

Кондензатори

220MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

220MF/200V 105C електролитен кондензатор d=18mm h=38mm

#31188

Кондензатори

220MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,90 лв.

220MF/25V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=12mm

#30428

Кондензатори

220MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,20 лв.

220MF/35V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#27063

Кондензатори

220MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

220MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#27064

Кондензатори

220MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

220MF/35V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=8mm h=16mm RM3.5,0.20R

#27140

Кондензатори

220MF/35V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,21 лв.

220MF/400V 105C електролитен кондензатор d=30mm h=31mm

#29965

Кондензатори

220MF/400V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,42 лв.

220MF/400V 85C електролитен кондензатор d=30mm h=30mm

#38192

Кондензатори

220MF/400V 85C

Налично: yes/no
6,50 лв.

220MF/50V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#27507

Кондензатори

220MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,45 лв.

220MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#33334

Кондензатори

220MF/50V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

220MF/63V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#27506

Кондензатори

220MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,44 лв.

220MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#30167

Кондензатори

220MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

220PF/50V CC0402GRNPO9BN221 MLCC - SMD/SMT 220pF 50V NPO 2%

#39454

Кондензатори

220PF/50V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

22MF/100V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=11mm

#31757

Кондензатори

22MF/100V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,22 лв.

22MF/160V 105C електролитен кондензатор

#30442

Кондензатори

22MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

22MF/200V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#27624

Кондензатори

22MF/200V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

22MF/250V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#27625

Кондензатори

22MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.

22MF/25V 85C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#30268

Кондензатори

22MF/25V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

22MF/35V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#27082

Кондензатори

22MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

22MF/35V 105C MINI електролитен кондензатор d=5mm h=7mm 20%,RM2

#27701

Кондензатори

22MF/35V 105C MINI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

22MF/400V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5

#28093

Кондензатори

22MF/400V 105C

Налично: yes/no
1,10 лв.

22MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=26mm

#28276

Кондензатори

22MF/400V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,30 лв.

22MF/450V 105C електролитен кондензатор

#30443

Кондензатори

22MF/450V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,76 лв.

22MF/50V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27246

Кондензатори

22MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

22MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6mm h=11mm

#27212

Кондензатори

22MF/50V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,12 лв.

22MF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28107

Кондензатори

22MF/50V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

22MF/6.3V SMD електролитен кондензатор

#28281

Кондензатори

22MF/6.3V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,36 лв.

22MF/63V 105C електролитен кондензатор d=6.3mm h=12mm RM2.5

#30441

Кондензатори

22MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

22MF/63V 105C MINI електролитен кондензатор d=5mm h=7mm

#32095

Кондензатори

22MF/63V 105C MINI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

22NF/250VAC Polypropylene 250VAC MKT

#32937

Кондензатори

22NF/250VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

22PF/25V C0402C220J3GACTU MLCC - SMD/SMT 25V 22pF C0G 0402 5%

#39457

Кондензатори

22PF/25V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

22PF/5KV KSL3H220K-L016BD7 кондензатор 22pF 5000V

#32399

Кондензатори

22PF/5KV

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,24 лв.

25MF/450V CBB65A-1 SH 25uF 450VAC

#32991

Кондензатори

25MF/450V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,00 лв.

2700MF/10V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=10mm h=25mm

#31927

Кондензатори

2700MF/10V 105C LOW ESR

Налично: yes/no
1,10 лв.

27MF/400V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=50mm

#33103

Кондензатори

27MF/400V 105C

Налично: yes/no
4,75 лв.

3.3MF/100V 85C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#28025

Кондензатори

3.3MF/100V 85C

Налично: yes/no
0,03 лв.

3.3MF/160V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27891

Кондензатори

3.3MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

3.3MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10 mm h=12.5mm

#28797

Кондензатори

3.3MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,26 лв.

3.3MF/450V 105C електролитен кондензатор d=10 mm h=11mm

#28169

Кондензатори

3.3MF/450V 105C

Налично: yes/no
0,72 лв.

3.3MF/450V 105C SNAP електролитен кондензатор d=10 mm h=11mm

#28015

Кондензатори

3.3MF/450V 105C SNAP

Налично: yes/no
0,30 лв.

3.3MF/50V SMD електролитен кондензатор

#28094

Кондензатори

3.3MF/50V

Налично: yes/no
0,36 лв.

3.3MF/50V 85C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#28168

Кондензатори

3.3MF/50V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,09 лв.

3.3MF/50V ENR НЕПОЛЯРЕН ЕЛЕКТРОЛИТЕН КОНДЕНЗАТОР

#32040

Кондензатори

3.3MF/50V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,50 лв.

3.3MF/63V 1055C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#29041

Кондензатори

3.3MF/63V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,05 лв.

3.9NF/1500V конданзатор 3.9nF 1500V

#29060

Кондензатори

3.9NF/1500V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

3300MF/10V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#29589

Кондензатори

3300MF/10V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,65 лв.

3300MF/16V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=40mm

#30105

Кондензатори

3300MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,99 лв.

3300MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=25mm

#31862

Кондензатори

3300MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,86 лв.

3300MF/35V 105C електролитен кондензатор

#29546

Кондензатори

3300MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,60 лв.

3300MF/50V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=35mm

#31759

Кондензатори

3300MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,95 лв.

3300MF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#31374

Кондензатори

3300MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,53 лв.

3300MF/6.3V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=13mm h=21mmRM5 0.04R

#31014

Кондензатори

3300MF/6.3V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.

3300MF/63V 85C електролитен кондензатор d=20mm h=40mm

#31765

Кондензатори

3300MF/63V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,31 лв.

330MF/100V 105C електролитен кондензатор d=11mm h=25mm

#31758

Кондензатори

330MF/100V 105C

Налично: yes/no
1,08 лв.

330MF/25V 105C електролитен кондензатор

#28394

Кондензатори

330MF/25V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

330MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31903

Кондензатори

330MF/35V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,25 лв.

330MF/35V 105C EXTR.LOW IMP електролитен кондензатор

#27215

Кондензатори

330MF/35V 105C EXTR.LOW IMP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,19 лв.

330MF/50V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=20mm RM5

#30446

Кондензатори

330MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,40 лв.

330MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#32757

Кондензатори

330MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,50 лв.

330MF/63V 105C GO TO:390MF/63Vелектролитен кондензатор d=16mmh=21

#28016

Кондензатори

330MF/63V 105C

Налично: yes/no
0,63 лв.

330NF/300VAC Polypropylene 300VAC MKT

#32938

Кондензатори

330NF/300VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

330PF/200V керамичен кондензатор 330pF 200V

#27980

Кондензатори

330PF/200V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,02 лв.

33MF/10V SMD електролитен кондензатор

#28096

Кондензатори

33MF/10V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

33MF/160V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm F=5mm

#29824

Кондензатори

33MF/160V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,55 лв.

33MF/16V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28305

Кондензатори

33MF/16V ENR

Налично: yes/no
0,70 лв.

33MF/250V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27762

Кондензатори

33MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,78 лв.

33MF/25V SMD електролитен кондензатор

#28095

Кондензатори

33MF/25V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

33MF/35V 105C електролитен кондензатор d=6mm h=7mm20%, RM2

#32197

Кондензатори

33MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

33MF/450V 85C електролитен кондензатор d=16mm h=32mm

#28277

Кондензатори

33MF/450V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,19 лв.

33MF/50V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#27626

Кондензатори

33MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,22 лв.

33MF/50V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28426

Кондензатори

33MF/50V ЕNR

Налично: yes/no
0,80 лв.

33MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3mm h=11mm

#27763

Кондензатори

33MF/63V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

3900MF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=12mm h=25

#31928

Кондензатори

3900MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,22 лв.

390MF/63V 105C ALSO:330MF/63Vелектролитен кондензатор d=16mm h=21

#31559

Кондензатори

390MF/63V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

39MF/450V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=50mm

#33104

Кондензатори

39MF/450V 105C

Налично: yes/no
4,75 лв.

4.7MF/100V 105C електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#27645

Кондензатори

4.7MF/100V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,11 лв.

4.7MF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=5 mm h=11mm

#27210

Кондензатори

4.7MF/100V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,11 лв.

4.7MF/100V 105C LOW ESR електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm 20%,RM2

#31603

Кондензатори

4.7MF/100V 105C LOW ESR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,11 лв.

4.7MF/160V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#27667

Кондензатори

4.7MF/160V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,07 лв.

4.7MF/200V 105C електролитен кондензатор d=8 mm h=12mm

#27668

Кондензатори

4.7MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,34 лв.

4.7MF/250V 105C електролитен кондензатор

#29961

Кондензатори

4.7MF/250V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.

4.7MF/35V SMD електролитен кондензатор

#28097

Кондензатори

4.7MF/35V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,36 лв.

4.7MF/35V 105C електролитен кондензатор

#27963

Кондензатори

4.7MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,07 лв.

4.7MF/400V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10 mm h=20mm

#30267

Кондензатори

4.7MF/400V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,35 лв.

4.7MF/50V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm

#27730

Кондензатори

4.7MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

4.7MF/6.3V GRM155R60J475ME87D MLCC - SMD/SMT 0402 4.7uF 6.3V (4700nF)

#39455

Кондензатори

4.7MF/6.3V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,60 лв.

4.7MF/63V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27220

Кондензатори

4.7MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

4.7MF/63V 105C MINI електролитен кондензатор

#28098

Кондензатори

4.7MF/63V 105C MINI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,06 лв.

4.7NF/1600VDC Polypropylene 650Vac/1kHz 7x16.5x26.5 RM22.5

#27034

Кондензатори

4.7NF/1600VDC

Налично: yes/no
1,24 лв.

4.7NF/250V кондензатор 4,7nF 250V

#27219

Кондензатори

4.7NF/250V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

4.7NF/4000V кондензатор 4.7nF 4000V

#28729

Кондензатори

4.7NF/4000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

4700MF/16V 105C електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#27055

Кондензатори

4700MF/16V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,73 лв.

4700MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=31mm

#31779

Кондензатори

4700MF/16V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,99 лв.

4700MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=18mm h=36mm

#27056

Кондензатори

4700MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
1,40 лв.

4700MF/6.3V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31506

Кондензатори

4700MF/6.3V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,56 лв.

4700MF/63V 105C електролитен кондензатор d=25mm h=41mm

#27141

Кондензатори

4700MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,07 лв.

470MF/160V 85C електролитен кондензатор d=18mm h=41mm

#28500

Кондензатори

470MF/160V 85C

Налично: yes/no
1,92 лв.

470MF/16V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#27115

Кондензатори

470MF/16V 105C

Налично: yes/no
0,25 лв.

470MF/16V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=13mm F=5.0mm

#31148

Кондензатори

470MF/16V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,25 лв.

470MF/200V 105C електролитен кондензатор

#28569

Кондензатори

470MF/200V 105C

Налично: yes/no
3,38 лв.

470MF/25V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31189

Кондензатори

470MF/25V 105C

Налично: yes/no
0,30 лв.

470MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31602

Кондензатори

470MF/25V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

470MF/25V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=12mm RM3.5

#31530

Кондензатори

470MF/25V 105C RK

Налично: yes/no
0,25 лв.

470MF/35V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=16mm RM5

#31904

Кондензатори

470MF/35V 105C

Налично: yes/no
0,45 лв.

470MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27100

Кондензатори

470MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,45 лв.

470MF/400V 105C SNAP електролитен кондензатор d=34mm h=41mm

#30447

Кондензатори

470MF/400V 105C SNAP

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
12,52 лв.

470MF/450V 105C електролитен кондензатор d=25mm h=41mm

#31417

Кондензатори

470MF/450V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
7,50 лв.

470MF/50V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31905

Кондензатори

470MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

470MF/50V 105C EXTR.LOW IMP. електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5 0.044R

#28767

Кондензатори

470MF/50V 105C EXTR.LOW IMP.

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,53 лв.

470MF/63V 105C електролитен кондензатор d=13mm h=21mm RM5

#27043

Кондензатори

470MF/63V 105C

Налично: yes/no
1,00 лв.

470MF/63V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=26mm

#27216

Кондензатори

470MF/63V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,79 лв.

470PF/10KV KB4A471K-L018B кондензатор 470pF 10000V

#32400

Кондензатори

470PF/10KV

Налично: yes/no
0,55 лв.

470PF/630VDC Polypropylene 250Vac/1kHz 4.5x6x7.2 RM5

#32044

Кондензатори

470PF/630VDC

Налично: yes/no
0,33 лв.

47MF/100V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=12mm RM5

#27054

Кондензатори

47MF/100V 105C

Налично: yes/no
0,40 лв.

47MF/100V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=16mm

#31187

Кондензатори

47MF/100V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

47MF/160V 105C електролитен кондензатор

#27213

Кондензатори

47MF/160V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

47MF/160V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=21mm

#31163

Кондензатори

47MF/160V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,60 лв.

47MF/200V 105C електролитен кондензатор

#31527

Кондензатори

47MF/200V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

47MF/250V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=13mm h=26mm

#30270

Кондензатори

47MF/250V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,85 лв.

47MF/25V 105C електролитен кондензатор d=5mm h=11mm20%,RM2

#31770

Кондензатори

47MF/25V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,07 лв.

47MF/25V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28306

Кондензатори

47MF/25V ENR

Налично: yes/no
0,70 лв.

47MF/35V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27823

Кондензатори

47MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,07 лв.

47MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#27214

Кондензатори

47MF/35V 105C 100KHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

47MF/400V 85C електролитен кондензатор d=10mm h=15mm

#28014

Кондензатори

47MF/400V 85C

Налично: yes/no
2,00 лв.

47MF/40V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28108

Кондензатори

47MF/40V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,58 лв.

47MF/450V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=16mm h=36mm

#37624

Кондензатори

47MF/450V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
2,30 лв.

47MF/50V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=11mm

#27133

Кондензатори

47MF/50V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

47MF/50V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#30269

Кондензатори

47MF/50V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,15 лв.

47MF/50V 105C MINI електролитен кондензатор d=8mm h=9mm20%,RM3.5

#31604

Кондензатори

47MF/50V 105C MINI

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

47MF/63V 105C електролитен кондензатор d=6.3 mm h=11mm

#30444

Кондензатори

47MF/63V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,15 лв.

47NF/630V керамичен кондензатор

#33266

Кондензатори

47NF/630V

Налично: yes/no
0,21 лв.

47PF/6300V керамичен кондензатор 47pF 6300V

#33329

Кондензатори

47PF/6300V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,22 лв.

4MF/100V ENR ЕЛЕКТРОЛИТЕН НЕПОЛЯРЕН КОНДЕНЗАТОР

#28427

Кондензатори

4MF/100V ENR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,65 лв.

56MF/25V 85C електролитен кондензатор

#32001

Кондензатори

56MF/25V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,78 лв.

5PF/3000V керамичен кондензатор 5pF 3000V

#33100

Кондензатори

5PF/3000V

Налично: yes/no
0,69 лв.

6.8MF/10V SMD ЕЛЕКТРОЛИТНИ КОНДЕНЗАТОРИ

#30946

Кондензатори

6.8MF/10V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,49 лв.

6800MF/10V електролитен кондензатор

#29353

Кондензатори

6800MF/10V

Налично: yes/no
0,47 лв.

6800MF/50V 85C електролитен кондензатор d=25mm h=41mm

#27139

Кондензатори

6800MF/50V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,56 лв.

6800MF/80V електролитен кондензатор

#30226

Кондензатори

6800MF/80V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
19,68 лв.

680MF/25V 105C електролитен кондензатор d=10mm h=20mm

#32106

Кондензатори

680MF/25V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,39 лв.

680MF/25V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=10mm h=21mm

#27666

Кондензатори

680MF/25V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,40 лв.

680MF/35V 105C електролитен кондензатор

#32097

Кондензатори

680MF/35V 105C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,57 лв.

680MF/35V 105C 100KHZ електролитен кондензатор d=11mm h=21mm

#31777

Кондензатори

680MF/35V 105C 100KHZ

Налично: yes/no
0,70 лв.

680MF/50V 85C електролитен кондензатор d=12mm h=20mm

#31930

Кондензатори

680MF/50V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,72 лв.

680NF/400V полиестерен кондензатор 680nF 400V 10% 25x8x15mm RM22.5

#40096

Кондензатори

680NF/400V

Налично: yes/no
0,60 лв.

68MF/400V 105C електролитен кондензатор d=20mm h=30mm

#31929

Кондензатори

68MF/400V 105C

Налично: yes/no
2,64 лв.

8.2NF/400V кондензатор

#29061

Кондензатори

8.2NF/400V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,54 лв.

8200MF/56V 85C електролитен кондензатор d=20mm h=60mm

#30060

Кондензатори

8200MF/56V 85C

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,14 лв.

820MF/6.3V 105C електролитен кондензатор d=8mm h=11.5mm

#31994

Кондензатори

820MF/6.3V 105C

Налично: yes/no
0,75 лв.

C 0.63/2000V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#28291

Кондензатори

C 0.63/2000V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 0.72/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31462

Кондензатори

C 0.72/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 0.83/2300V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31070

Кондензатори

C 0.83/2300V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C 1.03/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#29577

Кондензатори

C 1.03/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,83 лв.

C 1.15/2100V КОНДЕНЗАТОР ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

#31069

Кондензатори

C 1.15/2100V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,06 лв.

C0402 150PF/50V SMD керамичен кондензатор 150pF 50V case:0402

#38055

Кондензатори

C0402 150PF/50V SMD

Налично: yes/no
0,80 лв.

INDUCTOR 1210 100 UH 10%

#39978

Кондензатори

INDUCTOR 1210 100 UH 10%

Налично: yes/no
0,70 лв.