• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи - Термистори/PTC&NTC

NTC 47K THERMISTOR, NTC, 0402, 47K

#32219

Термистори/PTC&NTC

NTC 47K

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,44 лв.

NTC KCC330 THERMISTOR

#27085

Термистори/PTC&NTC

NTC KCC330

Налично: yes/no
1,48 лв.

PTC 180 2PIN 18RM270V позистор

#27415

Термистори/PTC&NTC

PTC 180 2PIN 18RM270V

Налично: yes/no
1,60 лв.

PTC 180 3PIN 27RM270V позистор

#28648

Термистори/PTC&NTC

PTC 180 3PIN 27RM270V

Налично: yes/no
1,80 лв.

PTC 3PIN 18M270 позистор

#27084

Термистори/PTC&NTC

PTC 3PIN 18M270

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,00 лв.

PTC 96176 PHILIPS 2PIN позистор 9124/96176/9124

#27086

Термистори/PTC&NTC

PTC 96176 PHILIPS 2PIN

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,78 лв.

PTC PH96724 3PIN позистор PHILIPS

#27416

Термистори/PTC&NTC

PTC PH96724 3PIN

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,60 лв.