• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи - Потенциометри

POT B100K Логаритмичен потенциометър 100KR

#38549

Потенциометри

POT B100K

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B100K 6+1 Логаритмичен потенциометър 100KR

#38545

Потенциометри

POT B100K 6+1

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B100K 7pin Логаритмичен потенциометър 100KR

#38548

Потенциометри

POT B100K 7PIN

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT B15 MONO Логаритмичен потенциометър 15KR

#38547

Потенциометри

POT B15 MONO

Налично: yes/no
2,70 лв.

POT B50K 6+1 Логаритмичен потенциометър 50KR

#38546

Потенциометри

POT B50K 6+1

Налично: yes/no
2,20 лв.

POT ENCODER 12X14MM БЕЗКОНЕЧЕН ПОТЕНЦИОМЕТЪР ЗА АВТОКАСЕТОФОН

#29610

Потенциометри

POT ENCODER 12X14MM

Налично: yes/no
7,50 лв.

POT ENCODER 12X14MM H=16MM БЕЗКОНЕЧЕН ПОТЕНЦИОМЕТЪР ЗА АВТОКАСЕТОФОН

#36635

Потенциометри

POT ENCODER 12X14MM H=16MM

Налично: yes/no
5,00 лв.

POT ENCODER N d=23mm h=9mm вътрешен отвор:d=18mm

#34589

Потенциометри

POT ENCODER N

Налично: yes/no
7,70 лв.

TRIMER 100KR тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28309

Потенциометри

TRIMER 100KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

TRIMER 100R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28311

Потенциометри

TRIMER 100R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.

TRIMER 10KR тример потенциометър вертикален монтаж

#27105

Потенциометри

TRIMER 10KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 220KR тример потенциометър хоризонтален монтаж

#27110

Потенциометри

TRIMER 220KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 22KR тример потенциометър вертикален монтаж

#27107

Потенциометри

TRIMER 22KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 470R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#27103

Потенциометри

TRIMER 470R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 47KR тример потенциометър хоризонтален монтаж

#27109

Потенциометри

TRIMER 47KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 4K7 тример потенциометър хоризонтален монтаж 4.7KR

#27104

Потенциометри

TRIMER 4К7

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,08 лв.

TRIMER 680R тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28307

Потенциометри

TRIMER 680R

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,14 лв.

TRIMER 68KR тример потенциометър хоризонтален монтаж

#28310

Потенциометри

TRIMER 68KR

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,14 лв.

TRIMER 6K8 тример потенциометър хоризонтален монтаж 6.8KR

#28308

Потенциометри

TRIMER 6K8

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,18 лв.