• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Пасивни елементи - Резонатори&филтри

CDA 10.7MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 10.7 MHz

#31763

Резонатори&филтри

CDA 10.7MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,39 лв.

CDA 5.5MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 5.5 MHz

#30728

Резонатори&филтри

CDA 5.5MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,67 лв.

CDA 6.5MHZ CERAMIC DISCRIMINATOR 6.5 MHz

#30729

Резонатори&филтри

CDA 6.5MHZ

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,77 лв.

CR 4.000 3PIN CRMX0400 Cer.r. 4MHz 0.5%/25C,+/-0.3% -20+80°C, 2x30pF

#29681

Резонатори&филтри

CR 4.000 3PIN CRMX0400

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

CR CSB400P CERAMIC RESONATOR 400KHz

#27125

Резонатори&филтри

CR CSB400P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,16 лв.

CR CSB420P CERAMIC RESONATOR 420KHz

#31172

Резонатори&филтри

CR CSB420P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,26 лв.

CR CSB429E CERAMIC RESONATOR 429KHz

#27124

Резонатори&филтри

CR CSB429E

Налично: yes/no
0,24 лв.

CR CSB430E CERAMIC RESONATOR 430KHz

#31173

Резонатори&филтри

CR CSB430E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,47 лв.

CR CSB432B CERAMIC RESONATOR 432KHz

#27127

Резонатори&филтри

CR CSB432B

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,30 лв.

CR CSB440B CERAMIC RESONATOR 440KHz

#30174

Резонатори&филтри

CR CSB440B

Налично: yes/no
0,25 лв.

CR CSB455E CERAMIC RESONATOR 455KHz

#27130

Резонатори&филтри

CR CSB455E

Налично: yes/no
0,40 лв.

CR CSB480 CERAMIC RESONATOR 480KHz

#30248

Резонатори&филтри

CR CSB480

Налично: yes/no
0,34 лв.

CR CSB485 CERAMIC RESONATOR 485KHz

#27128

Резонатори&филтри

CR CSB485

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

CR CSB500E CERAMIC RESONATOR 500KHz

#27129

Резонатори&филтри

CR CSB500E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,35 лв.

CR CSB500F2 CERAMIC RESONATOR 500KHz

#31174

Резонатори&филтри

CR CSB500F2

Налично: yes/no
3,51 лв.

CR CSB503E5 CERAMIC RESONATOR 503KHz

#30280

Резонатори&филтри

CR CSB503E5

Налично: yes/no
0,56 лв.

CR CSB503F45 CERAMIC RESONATOR 503KHz

#30281

Резонатори&филтри

CR CSB503F45

Налично: yes/no
0,83 лв.

CR CSB560P CERAMIC RESONATOR 560KHz

#29679

Резонатори&филтри

CR CSB560P

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,59 лв.

CR CSB640E CERAMIC RESONATOR 640KHz

#31276

Резонатори&филтри

CR CSB640E

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

QR 10.000000 HC49S 10.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31894

Резонатори&филтри

QR 10.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 12.000000 HC49S 12.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31895

Резонатори&филтри

QR 12.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 18.432000 CRYSTAL OSCILLATORS FUL DIP TTL

#31653

Резонатори&филтри

QR 18.432000

Налично: yes/no
1,34 лв.

QR 18.432000 HC49U Crystal Fund 18.432 MHz 20ppm 20pF -20+70°C

#30389

Резонатори&филтри

QR 18.432000 HC49U

Налично: yes/no
0,90 лв.

QR 20.250000 HC49U 20.250 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31416

Резонатори&филтри

QR 20.250000 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,70 лв.

QR 22.118400 HC49S 22.1184 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31896

Резонатори&филтри

QR 22.118400 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 25.000000 HC49S 25.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31897

Резонатори&филтри

QR 25.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 27.000000 HC49U 27.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28825

Резонатори&филтри

QR 27.000000 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,90 лв.

QR 27.000000 HC49US 27.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#31640

Резонатори&филтри

QR 27.000000 HC49US

Налично: yes/no
0,67 лв.

QR 28.63636 HC49SM 30ppm 18pF -20+70°C

#37773

Резонатори&филтри

QR 28.63636 HC49SM

Налично: yes/no
1,10 лв.

QR 3.276800 HC49U 3.2768 MHz HC49U 20ppm 20pF -20+70°C

#31889

Резонатори&филтри

QR 3.276800 HC49U

Налично: yes/no
0,57 лв.

QR 3.579540 HC49U 3.579540 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28460

Резонатори&филтри

QR 3.579540 HC49U

Налично: yes/no
1,48 лв.

QR 3.579545 HC49U 3.579545 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28034

Резонатори&филтри

QR 3.579545 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,68 лв.

QR 3.686400 HC49S 3.6864 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31890

Резонатори&филтри

QR 3.686400 HC49S

Налично: yes/no
0,49 лв.

QR 30.000000 HC49S 30.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31900

Резонатори&филтри

QR 30.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,45 лв.

QR 32.768 2X6MM Crystal Fund 32.768kHz 2X6 mm 20ppm 12.5pF -20+70°

#29678

Резонатори&филтри

QR 32.768 2X6MM

Налично: yes/no
0,40 лв.

QR 32.768 3X8MM Crystal Fund 32.768KHz 3X8 mm 20ppm 12.5pF -20+70°

#29677

Резонатори&филтри

QR 32.768 3X8MM

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,56 лв.

QR 32.768 ECX1210B Crystal Fund 32.768kHz,1.2x1.0x0.35 mm ceramic package 12.5pF -40+85°

#39465

Резонатори&филтри

QR 32.768 ECX1210B

Налично: yes/no
6,00 лв.

QR 4.000000 HC49S 4.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#29680

Резонатори&филтри

QR 4.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,58 лв.

QR 4.000000 HC49U 4.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#32993

Резонатори&филтри

QR 4.000000 HC49U

Налично: yes/no
0,40 лв.

QR 4.433619 HC49U 4.433619 MHz Quarz Rezonator Crystall

#27137

Резонатори&филтри

QR 4.433619 HC49U

Налично: yes/no
0,46 лв.

QR 4.915200 HC49S 4.9152 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31892

Резонатори&филтри

QR 4.915200 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 40.000000 40.000 MHz Quarz Rezonator Crystall

#30162

Резонатори&филтри

QR 40.000000

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,37 лв.

QR 40.000000 HC49S 40.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31899

Резонатори&филтри

QR 40.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,48 лв.

QR 6.000000 HC49S 6.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31891

Резонатори&филтри

QR 6.000000 HC49S

Налично: yes/no
0,43 лв.

QR 8.000000 HC49S 8.000 MHz HC49S 20ppm 20pF -20+70°C

#31893

Резонатори&филтри

QR 8.000000 HC49S

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,43 лв.

QR 8.867230 HC49U 8.867230 MHz Quarz Rezonator Crystall

#28459

Резонатори&филтри

QR 8.867230 HC49U

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,46 лв.