• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Електромеханични елементи - Релета

RELAY 012-1ZW-555 РЕЛЕ 1А АВТОМОБИЛ BSI HFKW-012-1ZW-555 GO TO : FBR51ND10-W1

#38615

Релета

RELAY 012-1ZW-555

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,00 лв.

RELAY 507-1CC-C 12VDC 17A Електромеханично Реле

#33350

Релета

RELAY 507-1CC-C 12VDC 17A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,00 лв.

RELAY 507H-1CC-C 24VDC 17A Електромеханично Реле

#33348

Релета

RELAY 507H-1CC-C 24VDC 17A

Налично: yes/no
5,00 лв.

RELAY 507H-2CC-F-C 12VDC 12A Електромеханично Реле

#37668

Релета

RELAY 507H-2CC-F-C 12VDC 12A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY 507HT-1CH-F-C 12VDC 25A Електромеханично Реле

#33349

Релета

RELAY 507HT-1CH-F-C 12VDC 25A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,50 лв.

RELAY 793-P-1C 12VDC Реле 16A/250VAC 16A/30VDC

#30397

Релета

RELAY 793-P-1C 12VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY 793-P-1C 24VDC Реле 16A/250VAC 16A/30VDC

#32031

Релета

RELAY 793-P-1C 24VDC

Налично: yes/no
5,00 лв.

RELAY 801H-1C-C 12V Реле 10А/250VAC 10A/30VDC

#32032

Релета

RELAY 801H-1C-C 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,50 лв.

RELAY 812H-1C-C 24V Реле MINIATURE 24V 270011

#31424

Релета

RELAY 812H-1C-C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,34 лв.

RELAY 812H-1C-S 12V Реле MINIATURE 12VDC 15A

#34140

Релета

RELAY 812H-1C-S 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,50 лв.

RELAY 821H-1C-1A-C 24V Реле 24VDC 25А/250VAC 20A/30VDC SPNO

#32033

Релета

RELAY 821H-1C-1A-C 24V

Налично: yes/no
6,50 лв.

RELAY 835-1A-B-C 24V Реле 12A/125VAC 10A/277VAC 10A/30VDC

#31039

Релета

RELAY 835-1A-B-C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

RELAY 845H-1C-C 12V Реле 12A/277VAC 12A/30VDC

#29694

Релета

RELAY 845H-1C-C 12V

Налично: yes/no
4,00 лв.

RELAY 845H-1C-C 24V Реле 12A/277VAC 12A/30VDC

#32034

Релета

RELAY 845H-1C-C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,80 лв.

RELAY 845H-2C-C 12V Реле 12V 270032

#31425

Релета

RELAY 845H-2C-C 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,18 лв.

RELAY 845H-2C-C 24V Реле 24V 270033

#31426

Релета

RELAY 845H-2C-C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY 852-W-1A-C1 12VDC Електромеханично Реле

#33347

Релета

RELAY 852-W-1A-C1 12VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
6,00 лв.

RELAY 881H-1CC-C 12V Реле 12V

#31427

Релета

RELAY 881H-1CC-C 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,38 лв.

RELAY 881H-1CC-C 24V Реле 24V

#31428

Релета

RELAY 881H-1CC-C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,38 лв.

RELAY 896H-1CH-S1 24V АВТОМОБИЛНО РЕЛЕ 24VDC 50A/15A 14VDC С 5 ИЗВОДА

#30061

Релета

RELAY 896H-1CH-S1 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY BSVR-SS-224D (NRP04) Реле 24VDC 16-240VAC/30VDC DPDT

#40447

Релета

RELAY BSVR-SS-224D

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

RELAY FBR512ND10-W1 РЕЛЕ ЗА АВТОМОБИЛ RENAULT/FORD GALAXY/CITROEN

#31872

Релета

RELAY FBR512ND10-W1

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
22,00 лв.

RELAY FC-31 Реле за време

#39945

Релета

RELAY FC-31

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
15,00 лв.

RELAY H2C-24VDC Реле 1A 120VAC / 1A 24VDC 2 CONTACTS

#29823

Релета

RELAY H2C-24VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

RELAY HF33F 024-ZS3 NO:5A 250VAC 5A 30VDC NC:3A 250VAC 3A 30VDC

#38347

Релета

RELAY HF33F 024-ZS3

Налично: yes/no
3,00 лв.

RELAY HHC67G-1CD-12V АВТОМОБИЛНО РЕЛЕ 12V 30A-14VDC

#31689

Релета

RELAY HHC67G-1CD-12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,36 лв.

RELAY HJR 1-2C L-05V Реле 1A/120VAC 2A/24VDC TAINBO

#31447

Релета

RELAY HJR 1-2C L-05V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

RELAY HRS4H-S-DC12V Реле 10A 12V (LEG-12)

#30803

Релета

RELAY HRS4H-S-DC12V

Налично: yes/no
3,00 лв.

RELAY JD1914 РЕЛЕ 12VDC 80A С 5 ИЗВОДА

#38027

Релета

RELAY JD1914

Налично: yes/no
6,00 лв.

RELAY JQC-3F-12VDC-1ZS Реле 12VDC 400R Contact forma:1C

#31446

Релета

RELAY JQC-3F-12VDC-1ZS

Налично: yes/no
2,00 лв.

RELAY JQX-10F-3C 220VAC Реле

#30802

Релета

RELAY JQX-10F-3C 220VAC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,48 лв.

RELAY JTN1AS-PA-F-DC24V Coil:24VDC 30A /227VAC 28VDC Електромеханично Реле

#40193

Релета

RELAY JTN1AS-PA-F-DC24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
25,00 лв.

RELAY JZC-7F-1CS Реле LX P428/15 COIL:12VDC 15A

#31445

Релета

RELAY JZC-7F-1CS

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
0,80 лв.

RELAY LY2-2C-T-220V Реле 270441 NRG51-2C220A-T (HHC68A-2Z)

#30205

Релета

RELAY LY2-2C-T-220V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
4,64 лв.

RELAY NFD2/012-M-L2 Реле 12VDC 1A/125VAC 3A/30VDC DPDT

#40448

Релета

RELAY NFD2/012-M-L2

Налично: yes/no
6,00 лв.

RELAY NRA01-C12DS 12VDC 15A

#37669

Релета

RELAY NRA01-C12DS 12VDC 15A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,40 лв.

RELAY NRP02 12V Реле 3A-120VAC/24VDC

#29474

Релета

RELAY NRP02 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,03 лв.

RELAY NRP02 5V Реле 3A-120VAC/5VDC Relay miniature

#27731

Релета

RELAY NRP02 5V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

RELAY NRP04 12VDC 1A/120VAC 1A/30VDC DPDT

#40446

Релета

RELAY NRP04 12VDC

Налично: yes/no
2,50 лв.

RELAY NRP04 5VDC 1A/120VAC 1A/30VDC DPDT

#31209

Релета

RELAY NRP04 5VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,07 лв.

RELAY NRP07-1C-12V;NNC66A-1Z-12 Реле 10A-120VAC/28VDC*7A-240VAC 270410 SPDT

#31017

Релета

RELAY NRP07-1C-12V

Налично: yes/no
2,00 лв.

RELAY NRP07-1C-24V Реле 10A-120VAC/28VDC*7A-240VAC

#31683

Релета

RELAY NRP07-1C-24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,09 лв.

RELAY NRP10 24VDC Реле 10A/240VAC 15A/28VDC

#37670

Релета

RELAY NRP10 24VDC

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,60 лв.

RELAY NRP12-1C-12V Реле 10A-120VAC/30VDC

#31684

Релета

RELAY NRP12-1C-12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

RELAY NRP12-1C-24V Реле 10A-120VAC/30VDC

#31685

Релета

RELAY NRP12-1C-24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,50 лв.

RELAY NRP13-1C-12V Реле 5A-240VAC/30VDC

#31686

Релета

RELAY NRP13-1C-12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,64 лв.

RELAY NRP14-1C 12V Реле 12V 16A-240VAC/30VDC

#29695

Релета

RELAY NRP14-1C 12V

Налично: yes/no
3,50 лв.

RELAY NRP14-1C 24V Реле 24V 16A-240VAC/30VDC 270427

#29696

Релета

RELAY NRP14-1C 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,88 лв.

RELAY NRP16-1C 12V Реле 12V 20A-240VAC/30VDC

#33283

Релета

RELAY NRP16-1C 12V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY PM300 Реле 12V

#28478

Релета

RELAY PM300

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.

RELAY SCHRACK 12V 10A Реле

#29326

Релета

RELAY SCHRACK 12V 10A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
3,00 лв.

RELAY TQ2SA Реле SMD RELAY 12VDC 1028R 140mW

#31430

Релета

RELAY TQ2SA

Налично: yes/no
20,00 лв.

RELAY TX2SA-5V РЕЛЕ ЗА АВТОМОБИЛ

#38430

Релета

RELAY TX2SA-5V

Налично: yes/no
9,60 лв.

RELAY V23074-A1001-A403 Реле електромагнитно 12V DC,20A (автомобилно)

#39802

Релета

RELAY V23074-A1001-A403

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
13,00 лв.

RELAY V23076-A3001-C132 Автомобилно реле (FAN CONTROLLER OPEL)

#38431

Релета

RELAY V23076-A3001-C132

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
9,00 лв.

RELAY WJ104-2C 12V 1A Реле

#30062

Релета

RELAY WJ104-2C 12V 1A

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
2,12 лв.

RELAY WJ104-2C 5V РЕЛЕ

#29362

Релета

RELAY WJ104-2C 5V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
1,50 лв.

RELAY WJ119-1A 24V Реле coil :24VDC 25A 250VAC

#31682

Релета

RELAY WJ119-1A 24V

НЕ Е НАЛИЧНО yes/no
5,00 лв.