• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Bluetooth - AUDI

KUFATEC FISCON for Audi/Seat/Lamborghini with RNS-E/BNS 5.0

#33571

AUDI

BLUETOOTH AUDI/SEAT/LAMBORGHINI RNS-E

На склад
599,00 лв.

Блутут адаптер за АУДИ /MMI 2G BLUETOOTH

#33565

AUDI

KUFATEC FISCON AUDI MMI BASIC PLUS, HIGH 2G

На склад
799,00 лв.

Блутут адаптер за АУДИ / AUDI Concert/Symphony

#33566

AUDI

KUFATEC FISCON FOR AUDI A4 (8K), A5 (8T), Q5

На склад
599,00 лв.

Блутут адаптер за АУДИ А5 8Т

#33564

AUDI

KUFATEK FISCON BLUETOOTH AUDI A5 8T ''CABRIO'' MMI

На склад
799,00 лв.