• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Bluetooth - BMW

БЛУТУТ АДАПТЕР ЗА БМВ Bluetooth BMW F-Series Navigation Professional NBT

#33567

BMW

BLUETOOTH BMW F-SERIES NAVIGATION PROFESIONAL

На склад
699,00 лв.

KUFATEC FISCON for BMW "Pro" F-Series with USB port

#33568

BMW

KUFATEC BLUETOOTH VERSION "PRO" BMW

На склад
799,00 лв.

KUFATEC FISCON for BMW "Pro" F-Series with USB port Radio Professional

#33569

BMW

KUFATEC FISCON FOR BMW ''PRO'' F-SERIES WITH USB P

На склад
799,00 лв.