• Електронни елементи - интегрални схеми, транзистори, диоди, ТХО, кондензатори, поцветки и лампи за LCD Телевизори и Монитори

Bluetooth - Универсални

Универсален микрофон за Блутут 3.5мм жак KUFATEC FISCON

#37351

Универсални

KUFATEC FISCON MICROPHONE UNIVERSAL

Налично: yes/no
39,00 лв.

Универсален Bluetooth Hands Free базов модел

#33573

Универсални

PARROT CK-3000 EVO

На склад
199,00 лв.

Универсален Bluetooth Hands Free кар кит с ярък OLED дисплей

#33572

Универсални

PARROT MKI 9100

На склад
359,00 лв.